• Facebook
  • x
  • Linkedin

Franchisingsektorin kasvuselvitys kartoittaa ketjujen näkymiä

Markkinat vetävät ja kansantalous kasvaa nyt vauhdilla. Mutta missä mennään franchisingsektorilla - kasvavatko franchisingketjut ja niissä toimivat yrittäjät yhtä paljon vai vielä enemmän? Franchisingista ja franchisingalasta kaivataan yhä enemmän faktaa, jonka pohjalta mm. yritysten sidosryhmät ja poliittiset päättäjät osaavat huomioida franchisingsektorin toiminnassaan ja päätöksissään.

FranCon Franchise Consulting käynnistää -“ yhteistyössä Suomen Franchising-Yhdistyksen kanssa - jälleen vuosittaisen Franchisingsektorin Kasvuselvityksen, jossa asiaa selvitetään. Projektia on mukana tukemassa myös vakuutusyhtiö Folksam, Veritas Eläkevakuutus ja Ketju.fi.

Selvityshankkeessa haastatellaan lähes kaikkien Suomessa toimivien franchisingketjujen toimitusjohtajia tai franchisingtoiminnasta vastaavia ketjujohtajia. Heiltä kysytään ketjujensa lähiaikojen kasvunäkymistä niin työpaikkojen, toimipaikkojen kuin yrittäjienkin lukumäärän sekä liikevaihdon kehittymisen näkökulmista. Haastattelut tehdään kesän aikana sähköpostitse sekä puhelimitse.

Kasvuselvityksen tulokset julkistetaan Franchise News Dayssä 25.9.2018, jonka jälkeen loppuraportti on tilattavissa osoitteesta posti@francon.fi. Lisätiedot: Katriina Tikkala 045 155 7880 tai katriina.tikkala@francon.fi


Franchise News 31.5.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta