• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

VMP suunnittelee listautumisantia ja listautumista Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle

VMP Oyj ("VMP" tai "Yhtiö") suunnittelee listautumisantia ja osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle.

VMP on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kattavan valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. Yhtiö on ketjuliikevaihdolla mitattuna yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Vuonna 2017 VMP:n liikevaihto oli 109,5 miljoonaa euroa ja Yhtiön käyttökate oli 9,3 miljoonaa euroa eli 8,5 prosenttia liikevaihdosta. VMP:n liikevaihto kasvoi vuoden 2018 ensimmäisellä vuosineljänneksellä 21,1 prosenttia edellisvuoteen nähden 28,0 miljoonaan euroon ja oikaistu käyttökate kasvoi 54,1 prosenttia vuoden 2017 vastaavasta ajasta ollen 2,4 miljoonaa euroa eli 8,4 prosenttia liikevaihdosta.

Suunnitellun listautumisannin tavoitteena on edistää Yhtiön kasvustrategian toteuttamista ja lisätä strategista joustavuutta vahvistamalla VMP:n tasetta. Listautumisanti parantaisi VMP:n bränditietoisuutta ja tunnettuutta sen asiakkaiden, mahdollisten tulevien työntekijöiden ja sijoittajien keskuudessa sekä henkilöstöpalvelualalla yleensä, ja siten vahvistaisi VMP:n kilpailukykyä. Listautumisanti myös mahdollistaisi Yhtiön omistuspohjan laajentamisen, osakkeiden paremman likviditeetin sekä osakkeiden käyttämisen vastikkeena mahdollisissa yrityskaupoissa ja Yhtiön avainhenkilöiden palkitsemisen välineenä.

VMP:n toimitusjohtaja Juha Pesola:

"VMP:llä on 30 vuoden kokemus henkilöstöpalvelualalta. Sinä aikana olemme kasvaneet sekä orgaanisesti että yrityskaupoilla yhdeksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Viimeisen viiden vuoden aikana liikevaihtomme on kasvanut keskimäärin 20 prosenttia vuodessa. Uskomme, että menestyksemme perustuu kattavaan ja moderniin palveluvalikoimaan, asiakaslähtöisyyteen, laajaan verkostoon, osaavaan henkilöstöön sekä skaalautuvan franchise-liiketoimintamallimme mahdollistamaan joustavuuteen ja paikallisen liike-elämän tuntemukseen. Tehtävänämme on auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään muuttuvassa työelämässä, ja olemme laajentaneet palveluvalikoimaamme vastataksemme paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Uskomme, että suunniteltu listautuminen tukee VMP:n kasvustrategian toteuttamista myös jatkossa. Olemme ylpeitä Yhtiömme liiketoiminnan kehityksestä ja näemme, että meillä on edellytykset kannattavaan kasvuun myös tulevaisuudessa."

Lue koko uutinen Inderesistä.

Franchise News 4.6.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta