• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Gigantti käynnistää Suomessa aivan uuden kauppaketjun -“ hinta edellä sekin, leviää ympäri Suomen

Gigantti lanseeraa Suomeen uuden Phonehouse-ketjun.

Tästä on kyse. Puhelimet ovat pääosissa Gigantin uudessa kauppaketjussa. (Pekka Karhunen)

Gigantti Phonehouse -kauppaketjun ensimmäinen myymälä avataan torstaina kauppakeskus Kamppiin Helsingin ydinkeskustaan. Gigantti Phonehouse -myymälöiden tuotevalikoima keskittyy puhelimiin, tarvikkeisiin, äly- ja urheilukelloihin, kuulokkeisiin, pieniin kaiuttimiin, tabletteihin ja liittymiin.

"Gigantti Phonehouse on täysin uudenlainen kauppakeskuskonsepti: myymälät tulevat olemaan kooltaan huomattavasti perinteisiä Gigantteja pienempiä. Myymälän keskeinen sijainti kaupungin keskustan läheisyydessä on tärkeää monille", kertoo Gigantin toimitusjohtaja Irmeli Rytkönen tiedotteessa.

Hänen mukaansa puhelinkauppa käy nyt hyvin ja älypuhelimista, tableteista ja ylipäätään aina mukana kulkevasta teknologiasta on tullut suomalaisille erottamaton osa arkea. Phonehouse-myymälöiden valikoima keskittyykin liikkuvaan ja aktiiviseen elämäntapaan liittyviin tuotteisiin.

"Phonehouse tulee tarjoamaan asiakkaillemme Gigantista tutun puhelinvalikoiman, puhelintarvikkeet, äly- ja urheilukellot, kuulokkeet, kannettavat kaiuttimet, tabletit ja liittymät -“ samaan edulliseen hintaan ja 30 päivän palautusoikeudella kuten Gigantin muistakin myymälöistä, Rytkönen listaa.

Viime viikolla Gigantti lanseerasi Suomessa uuden palvelun, jolla puhelin tai tabletti on mahdollista saada käyttöön kuukausimaksulla ja vaihtaa uuteen vuoden, kahden tai kolmen välein, on saatavilla Gigantti Phonehouse -myymälöistä.

"Etenkin puhelinten kohdalla kiinnostus uusimpiin malleihin on kasvanut koko ajan ja moni haluaa käyttöönsä tuliterän mallin", Rytkönen toteaa.

Gigantti aikoo kasvattaa Phonehouse-myymälöistä valtakunnallisen kauppaketjun.

"Tulemme lähivuosina rakentamaan kattavan Phonehouse-myymäläverkoston kaupunkien keskustoihin ja kauppakeskuksiin. Ensimmäisenä avattavan Kampin jälkeen seuraavat myymälät avataan muualle pääkaupunkiseudulle ja sen jälkeen vuorossa ovat muut isot kaupungit", Rytkönen kertoo.

Phonehouse-ketju on Gigantin emoyhtiön Elkjøpin pohjoismainen konsepti. Phonehouse-myymälöitä on tällä hetkellä Ruotsissa 84 ja Norjassa 27.

Lue alkuperäinen uutinen Talouselämästä.

Franchise News 6.6.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta