• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Burger King ja ABC löysivät toisensa

Useilta ABC-asemilta löytyy nykyisin Hesburger-ravintola. Nyt Burger King tunkee jalkansa ABC-oven väliin.


Burger King tekee taas uuden aluevaltauksen Suomessa. Järvenpään ensimmäinen Burger King -ravintola avautuu mittavan remontin jälkeen ABC-aseman yhteyteen syyskuun 2018 aikana. Ravintola palvelee 120 asiakaspaikan laajuudella ja noin 25-“30 työntekijän voimin.

Tähän asti maakuntia matkaavat suomalaiset ovat saaneet tottua siihen, että ABC-asemalta voi löytyä Hesburger.

Burger King -ketju on tänä vuonna tehnyt muitakin aluevaltauksia muun muassa panostamalla moderneihin myyntikanaviin. Wolt-kuljetuspalvelun lisäksi ketjussa on otettu käyttöön itsepalvelukassat, joita on pilotoitu kauppakeskus Sellossa, Espoossa. Asiakkailta on saatu positiivista palautetta itsepalvelukassoista ja Järvenpään ravintolassa itsepalvelukassat otetaan käyttöön avajaisista alkaen.

"Etsimme jatkuvasti uusia liikepaikkoja, sillä haluamme tarjota burgereita mahdollisimman monelle. Olemme innoissamme liikepaikasta, joka mahdollistaa uuden autokaistallisen ravintolan avaamisen vetovoimaiselle ja vilkkaalle paikalle", toteaa Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström tiedotteessa.

Ravintolaketju on laajentunut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti; neljän ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 42 ravintolaa ja vuoden 2018 aikana ketjun tavoitteena on avata yli 15 uutta ravintolaa. Järvenpään ravintola on ketjun 50. ravintola Suomessa.

Burger King -ketjun tavoitteena on jatkaa valtakunnallisen verkoston kasvattamista vuoden 2019 aikana reilulla kymmenellä uudella yksiköllä.

Myös HOK-“Elannon Asset Manager Timo Myllynen on tyytyväinen uudesta toimijasta, joka tuo lisää asiakasvirtaa liikepaikalle.

ABC ei osallistu hampurilaiskisaan pelkästään kumppaneiden kautta. Ketjun omat ABC-ravintolat toivat viime keväänä á la carte -ruokalistalleen kolme uutta käsityönä tehtyä hampurilaista. Kotimaisista raaka-aineista valmistettujen liha- ja kanahampurilaisten rinnalle se kehitti myös täysin vegaanisen version.

ABC-ketju on havainnut, että laadukkaiksi rankatut hampurilaiset ovat parin vuoden ajan tehneet väkevää nousua suomalaisravintoloiden ruokalistoille. Ne ovat jopa ohittaneet ravintola-annoksina perinteiset liha- ja kalaruoat.

Yli sadan toimipisteen verkoston omaava Suomen suurin ravintolaketju ABC kertoo, että se haluaa tuoda suurten kaupunkien herkuiksi mielletyt laadukkaat, kokin paikan päällä paistamat hampurilaiset myös pienten paikkakuntien ja haja-asutusalueen kuluttajien ulottuville.

Lue alkuperäinen uutinen Talouselämästä.

Franchise News 13.6.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta