RE/MAX vahvistuu Keski-Uudellamaalla -“ Tuusulan toimisto tuplaa tilansa ja henkilökuntansa

Maaliskuussa avatussa RE/MAXin Tuusulan toimistossa tehdään vahva positiivinen muutos.

Tuusulan RE/MAX-yrittäjänä toimiva kokenut Jari Vähämäki yllättyi: -Vaikka tiesimme hyvin tarkkaan Tuusulan markkinatilanteen ja alueella olevan vajeen nykyaikaisissa kiinteistönvälityspalveluissa, niin siitä huolimatta näin lämmin positiivinen ja kaupallisesti palkitseva vastaanotto Tuusulassa yllätti.- Jari Vähämäki, joka on myös Keravan RE/MAX Asuntoneliöt -toimiston yrittäjä, päätti vastata Tuusulan positiiviseen vastaanottoon muuttamalla Tuusulan toimistonsa tuplasti suurempiin tiloihin ja vahvistaa alueen työpaikkatarjontaa avaamalla 5 uutta kiinteistönvälittäjän paikkaa Tuusulan alueelle.  

-Tuusulan toimistomme palvelee nimenomaan Tuusulan markkinaa ja paikallisia asiakkaita. Parhaan hinnan ja parhaan palvelun asiakkaat saavat paikalliselta välittäjältä, joka tuntee alueen markkinatilanteen ja ostajan päätösprosessiin vaikuttavat tekijät-, Vähämäki jatkaa. -Palvelumme perustuu paikallistuntemuksen lisäksi henkilökohtaiseen yrittäjyyteen panostavaan palveluun, jonka lisäksi meillä on tarjottavana asiakkaillemme ainutlaatuiset sosiaalisen median palvelut, monipuolisten työkalut, maailman laajan näkyvyys myyntikohteillemme sekä RE/MAX-ketjun tuki,- täsmentää Jari Vähämäki.

Tuusulan vetovoima vahvassa kasvussa

Tuusula on kasvava kunta, jossa on monta vetovoimatekijöiltään erilaista vahvaa keskusta. Tuusulan vetovoimaa lisää lähivuosina rakentumassa olevat asuntomessut, jotka parantavat merkittävästi Hyrylän alueen asuntotarjontaa ja tuo rakennusvaiheessa huomattavan piristysruiskeen alueelle. -Tuusulan rohkea kaavoituspolitiikka asuntomessujen kohdalla toimii hyvänä esimerkkinä, kuinka muutamalla -kynän vedolla- saadaan aikaan vahvaa positiivista virettä alueen talouteen. Kynänveto ei ole vähättelyä vaan tarkoittaa sitä, että joku on tehnyt päätöksen, ja joku toinen toteuttaa sen omalla ammattitaidollaan eli asiat eivät jää keskustelun tasolle,- tarkentaa Vähämäki.

Suomalainen kansainvälinen välitysketju, joka kasvattaa tulevaisuuden kiinteistönvälittäjiä

RE/MAX on kansainvälinen maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja maailman kahdeksanneksi suurin franchising-ketju. Suomessa RE/MAX on toiminut yli 10 vuotta. Ketju on yksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista työllistäen nykyisin lähes 400 henkeä.

-Välittäjämme voivat halutessaan suorittaa kansainvälisiä kiinteistönvälitysalan koulutuksia tai osallistua maailman huippuvalmentajien koulutuksiin kauttamme, näin tarjoamme tulevaisuuden tekijöille parhaan ikkunan ja osaamisen kiinteistönvälitysalalla. Kun asiakkaamme haluaa ostaa tai vuokrata asunnon ulkomailta, voimme auttaa häntä paikallisen RE/MAX toimiston kautta. Nämä ovat osa RE/MAXin tarjoamaa oikeaa kansainvälisyyttä. Tarjoamme myös myynnissämme oleville asunnoille alan laajimman internetnäkyvyyden, sillä kaikki RE/MAXilla myynnissä olevat asunnot näkyvät suomalaisten asuntoportaalien lisäksi RE/MAXin kansainvälisillä nettisivuilla, jossa vierailee kuukausittain miljoonia asiakkaita-, sanoo RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

Lähde: RE/MAX Suomi

Lisätietoja

Jari Vähämäki, Yrittäjä, RE/MAX Kotineliöt ja RE/MAX Asuntoneliöt

+358 50 555 9433 | jari.vahamaki@remax.fi

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi

+358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi

Franchise News 14.6.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta