• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

McDonald'sin kotiinkuljetus laajenee kolmeen kaupunkiin pääkaupunkiseudun ulkopuolelle

Pikaruokaketju McDonald's laajentaa kotiinkuljetuksensa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle tiistaista alkaen. Vastedes pikaruokaravintolan tuotteita voi tilata ruokalähettipalvelu Woltin kautta myös Lahden Launeen, Kuopion keskustan ja Jyväskylän Jyväskeskuksen ravintoloista.


Kuva: Pekka Karhunen/KL

Lisäksi kotiinkuljetus laajenee pääkaupunkiseudulla Ala-Tikkurilan ja Itäkeskuksen ravintoiloihin. Laajennuksen jälkeen kotiinkuljetusta on saatavilla Suomessa yhteensä 14 ravintolasta. Maailmanlaajuisesti kotiinkuljetuspalvelu on tarjolla yli 11 500 McDonald'sissa.

-McDonald'sin asiakkaat ovat ottaneet toukokuussa aloitetun kotiinkuljetuspalvelun todella lämpimästi vastaan. Hyvän asiakaspalautteen pohjalta päätimme laajentaa kotiinkuljetusta paitsi pääkaupunkiseudulla myös muualla Suomessa-, Suomen McDonald'sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo tiedotteessa.

Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski puolestaan toteaa tiedotteessa, että yhteistyö McDonald'sin kanssa on tuonut yritykselle paljon uusia asiakkaita.

Asiakas voi tilata McDonald'sin ruuan Woltin mobiilisovelluksella, jossa hän voi myös seurata toimituksen etenemistä. Kotiinkuljetus toimii arkisin ja viikonloppuisin Woltin aikataulujen mukaan.

Lue alkuperäinen uutinen Kauppalehdestä.

Franchise News 19.6.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta