• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Pizzeriassa saa hanasta viiniä mutta käteisellä ei voi maksaa -“ "Tämä on ainoa ketjun ravintola, jonka perustamme Suomeen"

Ensimmäinen No Pizza -ravintola avattiin tiistaina Citycenterin eli Makkaratalon kauppakeskuksen toiseen kerrokseen.


Uuden pizzeriaketjun ravintoloita ei aiota perustaa Suomeen kuin yksi. Kuva: No Pizza

Ensimmäinen No Pizza -ravintola avattiin tiistaina Citycenterin eli Makkaratalon kauppakeskuksen toiseen kerrokseen. Helsingin Uutiset kertoi Kotipizza Groupin uudesta tulokkaasta toukokuussa. Yhtiö kehittää parhaillaan myös omaa, valtakunnallista hampurilaisketjua.

Tunnelmaa No Pizzassa luovat viihtyisä sisustus, räätälöity musiikki ja kansainvälinen tiimi. Iltaisin se toimii baarina.

No Pizza -konseptissa pohja valmistetaan sourdough-taikinasta. Pizza paistetaan korkealämpöuunissa ja moni täytteistä lisätään paiston jälkeen asiakkaan edessä tiskillä. Ravintolan erikoisuus on hanasta saatava Provencen roséviini.

Käteisen sijaan ravintolassa maksetaan sähköisesti, ketjun perusteluiden mukaan tapa on parempi luonnolle ja turvallisempi työntekijöille.

Ravintolalla on verkkokauppa ja äppi, josta pizzat voi ostaa ja tilata etukäteen.

Musiikkimaailma on toteutettu Soundtrack Your Brandin eli Spotifyn yrityksille suunnatun palvelun kanssa ja ravintolalle on luotu oma, brändiin ja arvomaailmaan sopiva soittolista.

-“-‰Pilottiravintola on ainoa No Pizza -liikepaikka, jonka perustamme Suomeen. No Pizza ei tule kilpailemaan Kotipizza-ketjun kanssa, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

-“-‰Helsinki on laadukas ja kansainvälinen ravintolakaupunki. Tämä on täydellinen paikka testata kansainvälistä ravintolakonseptia.

Kotipizza Group suunnittelee laajentavansa No Pizzan pohjoismaiseksi ravintolaketjuksi master franchise -yhteistyön pohjalta. No Pizzan konsepti ja liiketoimintamalli on suunniteltu siten, että sen toimintaa voidaan laajentaa Pohjoismaiden jälkeen myös muille markkinoille.

Lue alkuperäinen uutinen täältä.

Franchise News 19.6.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta