• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

R-kioski ja Metro-tukku aloittavat yhteistyön

R-kioskin tuotehallinta, varasto-, keräily- ja jakelupalvelut sekä tilausliikenne siirtyvät Wihuri Oy Aarnion Metro-tukulle.


Kuva: Karoliina Vuorenmaki

Kioskiketju R-kioski aloittaa yhteistyön Wihuri Oy Aarnion Metro-tukun kanssa. Ensi vuonna alkavaan sopimukseen kuuluvat R-kioski Oy:n tuotehallinta, varasto-, keräily- ja jakelupalvelut sekä tilausliikenne.

R-kioski on aiemmin vastannut itse tuote- ja valikoimahallinnastaan. Varasto- ja logistiikkatoiminnot ovat olleet ulkoistetut.

"Tuotteiden saatavuus paranee ja hävikki vähenee, kun aiemmin erikseen toimitetut pakasteet, kylmätuotteet ja lämpösäätelemättömät tuotteet voidaan yhdistää samoihin kuljetuksiin", R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen sanoo tiedotteessa.

Hänen mukaansa yhteistyö Metro-tukun kanssa mahdollistaa myös R-kioskien tuotevalikoiman laajentamisen.

Wihurin Metro-tukun toimialajohtaja Juha Mattila uskoo yhteistyösopimuksen parantavan osapuolten kilpailukykyä tulevaisuudessa.

"Uskomme tämän yhteistyön olevan vahva päänavaus ketjuliiketoimintamallin omaavien asiakkuuksien suuntaan", Mattila sanoo tiedotteessa.

Yhteistyötä aletaan suunnitella tänä kesänä. Käytäntöön uudet toimintamallit on tiedotteen mukaan tarkoitus ottaa ensi keväänä.

Lue alkuperäinen uutinen Kauppalehdestä.

Franchise News 20.6.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta