• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Faunatar Redi avataan syksyllä

Myymälä avataan samaan aikaan koko kauppakeskuksen kanssa, torstaina 20.9.2018. REDI sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, joka on kaupunkilaista Helsinkiä parhaimmillaan.

Myymälän kauppiaina aloittavat Faunatar Arabian ja Faunatar Koivukylän kautta jo tutuksi tulleet Minna Virmajoki ja Otto Puttonen, jotka kolmen oman myymälänsä voimin palvelevat entistäkin monipuolisemmin jokaista lemmikkiä kesyhiirestä tanskandogiin, undulaatista neontetraan. 

Minnan ja Oton elämä on kulunut erilaisten eläinten keskellä. Vuosien varrella on ollut lemmikkeinä lintuja, kissoja, koiria, hevosia, terraarioeläimiä ja akvaarioita - myös erilaisia rescue-eläimiä on heidän käsien kautta kulkenut uusiin koteihin. Faunatar-kauppiaina pariskunta on toiminut jo pitkään, joten varsin eläinrakkaissa ja ammattitaitoisissa käsissä uusin myymälä tulee olemaan.

Kauppakeskus Redin laajasta liikevalikoimasta tärkein eläinihmisille on Faunatar Redi, joka tulee palvelemaan kaikkia eläinystäviä tuttuun Faunatar-tyyliin: ammattitaidolla ja aidolla eläinrakkaudella. Myymälästä tulet löytämään laajan valikoiman ruokia, tarvikkeita ja palveluita kaikille lemmikeille. Myymälästä löytyvät tietenkin myös suloiset pikkulemmikit, terraarioeläimet ja akvaariokalat kaikkien eläinharrastajien iloksi.

Lue koko uutinen täältä.

Franchise News 25.6.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta