• Facebook
  • x
  • Linkedin

Burger Kingin uusi syömähammas puraisi terävästi Suomessa -“ nyt täydellä höyryllä näihin uusiin paikkoihin

Burger Kingin autokaistalliset ravintolat ovat saaneet hyvän vastaanoton Suomessa. Niitä tulee kohta kaksi lisää.

Autolla. Burger King lisää autokaistallisia ravintoloitaan ja kotinkuljetuspalvelujaan Suomessa.

Burger King -hampurilaisketju avaa kaksi uutta autokaistallista ravintolaa Keski-Suomeen. Toinen tulee Jyväskylän Keljoon ja toinen Jämsään, kertoo yhtiö tiedotteessaan.

Jämsään joulukuussa avattava Burger King -ravintola on kaupungin ensimmäinen, ja syyskuussa Jyväskylään aukeaa alueen toinen ketjun ravintola. Jyväskylän keskustassa on entuudestaan yksi Burger King, joka aloittaa heinäkuussa yhteistyön kuljetuspalvelu Woltin kanssa.

Uudet ravintolat palvelevat paikallisten asiakkaiden lisäksi nälkäisiä tien päällä liikkujia. Autokaistan lisäksi ravintoloissa on luonnollisesti modernit ravintolasalit.

"Nopean syömisen ravintolaketjuna haluamme olla siellä, missä ihmiset liikkuvat. Autoilijoille on tärkeää, että matkanteko on sujuvaa ja yhdellä pysähdyksellä sekä auto että matkustajat saavat polttoainetta", Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström toteaa.

Suomessa aiemmin avatut autokaistalliset Burger King -ravintolat ovat saaneet yhtiön mukaan asiakkailta positiivista palautetta. Odotukset Jyväskylän Keljon ja Jämsän ravintoloita kohtaan ovat korkealla. Jyväskylän Keljon itsenäisen autoravintolan rakennustyöt ovat vauhdissa ja hampurilaisravintolan grilli syttyy syyskuussa.

Jämsän autokaistallinen Burger King sijoittuu samalle tontille Shell HelmiSimpukka Jämsän kanssa. Muutostyöt kiinteistössä ovat jo alkaneet ja ne päättyvät joulukuussa.

Nykyinen liikekiinteistö laajenee, ja laajennusosaan tulee uuden Burger Kingin tila. Samalla uudistetaan ja remontoidaan myös Shell HelmiSimpukka-ravintola, jonka muutostyöt alkavat syyskuussa.

Molemmat Keski-Suomen uudet ravintolat tulevat työllistämään noin 25-“30 henkilöä. Heinäkuusta alkaen myös Jyväskylässä on tarjolla Woltin kotiin kuljettamia Burger Kingin hampurilaisia. Tähän asti ravintoloita on ollut Wolt-kuljetuspalvelussa kahdeksan: Helsingissä Meilahti, Ruoholahti, Mannerheimintie ja Itis sekä Tikkurilan Dixi, Tampereen Hämeenkatu, Turun kauppakeskus Hansa ja Oulun Rotuaari.

Burger King -ketju kasvaa Suomessa vauhdilla. Tämän kvuoden loppuun mennessä ketjulla on lähes 60 toimipaikkaa. Tavoitteena on jatkaa valtakunnallisen verkoston kasvattamista vuoden 2019 aikana reilulla kymmenellä uudella yksiköllä.

Lue alkuperäinen uutinen Talouselämästä.

Franchise News 28.6.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta