• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Maailman suurin kiinteistönvälitysketju avaa toimiston Saloon

Kokeneet myynnin ammattilaiset tuovat kansainvälistä osaamista Saloon -“ Katariina Hellman ja Tessa Tulisalo starttaavat RE/MAX Hertta Kodit syksyllä.

Kuvassa: Katariina Hellman

-Valitsimme RE/MAXin, sillä pidämme ketjun konseptista ja yrittäjähenkisyyteen kannustavasta asenteesta.

RE/MAXilla on mietitty moni asia pitkälle, semmoisiakin seikkoja, joita ei välttämättä olisi tullut itse edes ajatelleeksi. Lisäksi kansainväliset verkostot ja nimi luovat mahdollisuuksia, joiden eteen ilman ketjun tukea joutuisi tekemään työtä huomattavasti enemmän-, kertoo Hellman.

-Olen lähes koko elämäni työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa, siitä viimeiset vuodet yrittäjänä yhdessä yhtiökumppanini kanssa. Nyt saimme mahdollisuuden lähteä laajentamaan osaamistamme myös kiinteistönvälitysalalle ja alaa onkin tullut tässä sivussa opiskeltua jo jonkin aikaa. Meille myyntityö on intohimo ja me koemme, että meillä on sen osalta paljon annettavaa myös asuntomarkkinoilla. Vaikka hyvät myyntitaidot eivät yksinään tällä alalla riitä, on niistä suuri etu, sillä valitettavan moni asuntomyyjä toimii lähinnä asuntoesittelijänä tai asiakaspalvelijana asuntojen intohimoisen myymisen sijaan-, Hellman lisää.

-Odotan oppivani RE/MAXilla alasta lisää, sekä saavuttavani tuloksellista ja laadukasta myyntiä ja asiakaspalvelua. Odotan myös luovani lisää työtä alalle, sekä suuren määrän tyytyväisiä asiakkaita,- Hellman kertoo.

Rekrytoinnit Salon uuteen toimistoon ovat jo käynnissä.

Lisätietoja

Katariina Hellman, Yrittäjä, RE/MAX Hertta Kodit
+358 44 730 0181 | katariina.hellman@remax.fi

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi
+358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi

Lue koko uutinen täältä.

Franchise News 3.7.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta