Sp-Koti kasvaa ja kasvattaa markkinaosuuttaan

Sp-Kodilla asuntokauppa käy selvästi monia sen kilpailijoita ja alan tämänhetkistä yleistä markkinatilannetta vilkkaammin. Valtakunnallisen ketjun kauppamäärät ovat kasvaneet viime vuodesta yli 20 prosenttia, ja liikevaihtokin yli 30 prosenttia.

Sp-Kodin toimitusjohtajan Jukka Rantasen mukaan positiivisen kehityksen osalta hiipumisen merkkejä ei ole näköpiirissä. Hän uskoo Sp-Kodin jatkavan kasvuaan myös syksyllä.


-“ Uskon vahvasti, että me kasvamme ja kasvatamme markkinaosuuttamme lisää loppuvuoden aikana, sanoo Sp-Kodin toimitusjohtaja Jukka Rantanen. -“ Myös henkilömäärämme kasvaa hyvää vauhtia. Meillä on tällä hetkellä jo noin 200 ammattitaitoista välittäjää 63 toimipisteessä eri puolilla Suomea.

-“ Välittäjistämme peräti noin 90 prosentilla on LKV-pätevyys ja vuosien työkokemus alalta. Se on varmasti tärkein syy korkeaan asiakastyytyväisyyteemme ja toisaalta myös erittäin vähäiseen reklamaatioiden määrään, Rantanen kertoo. -“ En edes muista, koska viimeksi olen joutunut vastaamaan asiakasreklamaatioon. Sen sijaan välittäjiemme korkeasta ammattitaidosta ja erinomaisesta palvelusta saamme kiitosta jatkuvasti.

-“ Asiakkaan tyytyväisyys on erittäin tärkeä juttu, virheisiin ei ole kenelläkään varaa. Me käytämme välittäjiemme arvioinnissa tähtiluokitusta ja julkaisemme kaikki asiakaspalautteet nettisivuillamme, sillä haluamme toimia mahdollisimman avoimesti ja läpinäkyvästi.

Asiakkaat arvostavat valtakunnallisuutta ja säästöpankkipalveluja

-“ Yksi selitys kauppamääriemme kasvuun voi piillä maan sisäisen muuttoliikkeen vilkastumisessa ja valtakunnallisuudessamme. Ihmisten muuttaessa työn perässä paikkakunnalta toiselle, me voimme palvella asiakkaitamme helposti kokonaisvaltaisesti sekä vanhan asunnon myynnissä että uuden kodin etsimisessä, Rantanen toteaa.

-“ Monille asiakkaillemme on myös tärkeää se, että olemme osa Säästöpankkiryhmää ja voimme sitä kautta tarjota heille rahoitusta asunnon hankkimiseen sekä muita säästämisen ja sijoittamiseen liittyviä palveluja.

-“ Olemme saaneet paljon positiivista palautetta siitä, että säästöpankin kanssa asuntolainaneuvottelut onnistuvat selkeästi muita pankkeja nopeammin ja rahoituspäätöksen saamisen hitaus on vain harvoin tulppana asuntokauppojen toteutumiselle. Kaikki eivät hae rahoitusta etukäteen, vaan vasta sitten kun sopiva uusi koti on löytynyt ja lisälainan suuruusluokka on tiedossa.

Ota yhteyttä ja kysy aiheesta lisää:

Toimitusjohtaja, Sp-Koti Oy
Jukka Rantanen
050 341 1391
jukka.rantanen@spkoti.fi

Lue alkuperäinen tiedote täältä.

Franchise News 27.7.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta