• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kide Science laajenee vauhdilla Suomessa -“ nyt toiminnot aloitetaan myös Aasiassa

Suomessa vuonna 2017 toiminnan aloittaneella Kide Sciencelle on jo yli 40 eri tiedekerhopaikkaa lapsille eri puolilla Suomea. 3-8 -vuotiaita lapsia tieteen pariin leikin avulla kannustava Kide Science laajentuu nyt myös ulkomaille. Yritys aloittaa nyt toiminnan Malesiassa, Kuala Lumpurissa. 

Kuvassa (vasemmalta oikealle): Sher fian Law (Kide-yrittäjä Malesiassa), Tanje Amate (kouluttaja), Aino Kuronen (sisällöntuotannon johtaja) ja Sari Hurme-Mehtälä (toimitusjohtaja).

Kide Sciencen perustaja, tutkijatohtori Jenni Vartiainen, kutsuttiin keväällä Hong Kongiin opetusalan tapahtumaan asiantuntijapuhujaksi. Matkan aikana kiinnostuneita potentiaalisia yhteistyökumppaneita tavattiin eri Aasian maista, joista nyt malesialaisen Childhood enrichment sdn bhd kanssa solmittiin ensimmäinen sopimus Suomen ulkopuolella. Maailman ensimmäinen Kide Science center avataan 25.8.2018 Kuala Lumpurissa, ja sitä varten uusi Kide Science-yrittäjä oli heinäkuussa Suomessa tutustumassa ja kouluttautumassa Kide Sciencen toimintaan. 

Kide-tiedekeskus tulee olemaan Kuala Lumpurissa 2-kerroksinen, jossa 3-8 -vuotiaat lapset pääsevät oppimaan tutkimisen taitoja leikin, tarinoiden ja itse oivaltamisen kautta, joka on Kide-tiedekerhoissa kaiken keskiössä. Suomalaisilla, laadukkailla ja tieteellisesti tutkituilla opetusalan innovaatioilla on suuri kysyntä varsinkin Aasian markkinoilla, mutta myös muualla maailmassa. Tämän takia myös Opetushallituksen toteuttama Education Finland -kasvuohjelma tarjoaa koulutusviennin toimijoille tukea ja tekee suomalaista koulutusta näkyväksi maailmalla. Myös Kide Science on mukana tässä ohjelmassa. 

Kide Science etsii myös uusia yrittäjiä eri puolilta Suomea. Kide Sciencen perustajat ovat tuttuja myös Pikku Kakkosen Tiedonjyvä -ohjelmasta. 

Kide Science nopeina faktoina

  • Yrityksen nimi: Kide Science Oy
  • Mitä tekee: Järjestää lapsille tiedekasvatusta ja tiedekerhoja, joissa tutustutaan tieteeseen leikin avulla.  
  • Perustamisvuosi ja kotipaikka: 2017, Helsinki                               
  • Perustajat: Jenni Vartiainen, Sari Hurme-Mehtälä, Aino Kuronen
  • Sijoittajat viralliselta nimeltään ja kotimaa: Reaktor Ventures, Suomi
  • Työntekijämäärä Suomessa: 3 perustajaa + 2 työntekijää + 27 Franchising yrittäjää Suomessa

Franchise News 6.8.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta