• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Go On Pori tähtää henkilöstöpalveluiden ykköseksi Satakunnassa

Vuoden alussa Porissa toimintansa aloittaneen henkilöstöpalvelualan yritys Go On Porin uutena yrittäjänä ja Minttu Porrin yhtiökumppanina on aloittanut Anne Koivu. Pitkään alalla toiminut Koivu odottaa yrittäjyyden taipaleeltaan paljon ja uskoo toimialan kasvuun.

-”Henkilöstöpalveluala on näennäishelppo bisnes, mutta jos tuohon ajatukseen tuudittautuu niin huonosti käy. Tällä alalla on luotava kontakteja, verkostoiduttava sekä on oltava jatkuvasti aktiivinen ja muuntautumiskykyinen, kertoo Anne Koivu. Yrittäjyys on tuttua, joten tiedän mitä tämä ala ja työ vaatii. Tulo Go Onille oli helppoa ja luontevaa - jaamme saman arvomaailman, jatkaa Koivu.

Go On Pori hakee kasvua panostamalla kokonaisvaltaiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa sekä huolehtimalla erityisen hyvin työntekijöistään. Henkilöstövuokraus työmuotona on tullut jäädäkseen ja toimialalla menestymisen edellytyksenä onkin toimia eettisesti ja juridisesti oikealla tavalla.

-”On tärkeää reagoida tilanteisiin nopeasti ja ammattitaidolla. Sekä asiakkaiden että työntekijöiden hyvinvointi on meille elinehto. Meidän on annettava itsestämme hyvä työnantajamielikuva, jotta olemme houkutteleva yhteistyökumppani niin työntekijälle kuin asiakkaille. Tämä on meidän toimintamme punainen lanka, tiivistää Koivu.

Lisävahvistusta myös rekrytointiin ja työsuhdeasioihin

Go On Porin rekrytointitiimi on saanut Koivun lisäksi myös toisen uuden vahvistuksen, kun tiimissä aloitti HR- ja rekrytointiasiantuntijana Kati Nordlund.

-”On hienoa päästä ammattilaisten joukkoon tekemään työtä, josta pidän ja jolla on merkitystä. Go Onille oli helppo siirtyä, kun Porissa on minulle vanhastaan tuttu ryhmä alan ammattilaisia, kertoo Kati Nordlund.

Nordlund hoitaa kaikki työsuhteisiin liittyvät asiat intohimolla ja vuosien kokemuksella.
-”Toivon, että työntekijämme viihtyvät meillä. Haluan hoitaa huolella kaikki tehtävät aina rekrytoinneista, työsuhteisiin ja niiden ylläpitoon asti, jatkaa Nordlund.

Satakunnan alueella asiakkaita ja työnhakijoita palveleekin nyt neljä rautaista henkilöstöalan asiantuntijaa.

Lisätietoja antavat

- Go On Porin yrittäjät Anne Koivu, +358 45 7874 5188, anne.koivu@go-on.fi ja Minttu Porri, +358 44 980 2042, minttu.porri@go-on.fi

Go On Yhtiöt on yrittäjävetoinen, suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava valtakunnallinen yritysketju. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. www.go-on.fi


Franchise News 15.8.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta