• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Taco Bell kasvaa pääkaupunkiseudulla -“ ketjun viides ravintola aukeaa Vantaalle syyskuussa

Taco Bell -ravintolaketju avaa viidennen ravintolansa kauppakeskus Dixin katutasoon 13.9.2018 klo 10. Sijainti mahdollistaa joustavat aukioloajat myös kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella.

-Haluamme olla lähellä ihmisiä ja helposti tavoitettavissa, joten kauppakeskus Dixi sopii meille sijaintina loistavasti. Tavoitteena on laajentaa ravintolaverkostoamme myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ja etsimme uusille ravintoloille sopivia liikepaikkoja aktiivisesti-, 
ketjujohtaja Sarita Lehtinen kertoo.

Ravintolat ovat suunniteltu herkuttelun ja oleskelun yhdistämiseen ja ne ilmentävät tyyliltään urbaania elämäntapaa. Dixiin avautuvassa 67 asiakaspaikkaisessa ravintolassa myös ostamisen ja asiakaskokemuksen helppouteen on kiinnitetty erityistä huomiota itsepalvelukassan muodossa.

Annokset valmistetaan aina tilauksesta, joten ne ovat taatusti tuoreita ja asiakas voi seurata tilauksensa valmistumista avoimen open kitchen -toteutuksen ansiosta. Kaikki annokset ovat myös asiakkaan itse räätälöitävissä, mikä mahdollistaa omien mieltymysten tai erityisruokavalioiden huomioimisen.

Ihmiset ja yhteisöllisyys ovat Taco Bellissä keskiössä, mikä näkyy Dixiin avautuvassa ravintolassa erityisen selvästi. New Yorkissa kasvanut, ja myöhemmin helsinkiläistynyt muraalitaiteilija David Popa tulee maalaamaan ravintolan seinälle teoksen, jonka päätähtinä ovat ihmiset -“ tässä tapauksessa Taco Bellin oman henkilökunnan jäsenet.

-Olemme iloisia saadessamme tehdä Davidin kanssa yhteistyötä. Hänen puhutteleva tyylinsä kuvata ihmisiä tukee hienosti tasa-arvoa ja yksilöllisyyttä vaalivia arvojamme-, iloitsee ketjun Brand Manager Alina Niemi. -Työntekijämme heittäytyvät suurella sydämellä työhönsä ja he muodostavat Taco Bellin hengen. Nyt heidän vaikutuksensa ikuistetaan ravintolaan aivan konkreettisesti nähtäville-,  Alina jatkaa.

Yhteyshenkilö

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja, Taco Bell Suomi, +35840 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Franchise News 23.8.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta