• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Ketju.fi omaksi yhtiökseen -“ toiminta laajenee

Ketju.fi on etsinyt ja rekrytoinut yrittäjiä lukuisiin franchisingketjuihin kohta jo kymmenen vuoden ajan yhtenä FranCon Groupin liiketoiminta-alueena. 1.8.2018 Ketju.fi on irrotettu omaksi yhtiökseen. Ketju.fi jatkaa toimintaansa samalla tutulla nimellä osana FranCon Groupia, Frantrain Oy:n tytäryhtiönä. Yhtiön virallinen nimi on Ketjufi Yrittäjärekrytointipalvelut Oy. 

Frantrain Oy:n lisäksi omistajina yhtiössä ovat Management Talent Solutions Oy sekä MP-Investments Oy. Mika Pamilo on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi ja hän vastaa toiminnan operatiivisesta johtamisesta.

-Uusi yritys mahdollistaa entistä asiakaslähtöisemmän, paremmin asiakasketjujamme sekä ketjuyrittäjyydestä kiinnostuneita palvelevan toimintamallin sekä palvelutarjonnan kotimaisille ja kansainvälisille franchisingketjuille liiketoiminnan laajentamiseen Suomessa ja ulkomailla. Ketju.fi:n toiminta keskittyy kapealle, mutta tärkeälle, sektorille -“ franchisingyrittäjien ja masterfranchisingyrittäjien rekrytointiin Suomessa ja yhteistyöverkostomme avulla myös muissa Euroopan maissa-, kertoo Ketju.fi:n toimitusjohtaja Mika Pamilo. -Tavoitteemme on olla Suomen ykköspalveluntarjoaja, joka rekrytoi franchisingyrittäjiä franchisingketjujen alati kasvavaan tarpeeseen-, hän jatkaa.

Toimintamme laajentuessa, Ketju.fi lisää myös resurssejaan. -Uusi asiakaslähtöisempi toimintatapamme edellyttää meiltä lisää yhteydenottoja yrittäjäkandidaatteihin ja resursseja mm. haastatteluihin ja taustojen selvittämiseen. Siksi tarvitsemmekin dynaamiseen joukkoomme lisää rekrytoinnin ammattilaisia-, kertoo toimitusjohtaja Pamilo. Rekrytointikonsulttien haku on parhaillaan käynnissä. Lue lisää>>

Franchise News 30.8.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta