• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

KFC (KENTUCKY FRIED CHICKEN) TULEE SUOMEEN!

Yksi maailman tunnetuimmista brändeistä on päättänyt tulla Suomeen!


KFC on yksi niistä amerikkalaisista tuotemerkeistä, joka voi ylpeillä vuosikymmenien mittaisella menestys- ja innovaatiohistorialla. Kaikki alkoi yhdestä kokista, joka loi pian maailmankuulun reseptin yli 70 vuotta sitten. Resepti salaisista yrteistä ja mausteista, jotka oli raapustettu hänen keittiönsä takaoveen. Tuo kokki oli tietysti eversti Harland Sanders. Nyt KFC on maailman suosituin kanaravintolaketju, jonka tuotteet edelleen valmistetaan samalla alkuperäisellä reseptillä.

KFC:llä on tällä hetkellä yli 21 000 ravintolaa eri puolilla maailmaa yli 130 maassa. KFC on jo aloittanut Euroopan valloituksen, tavoitteenaan avata lähitulevaisuudessa 5000 ravintolaa Eurooppaan. Lähimmät KFC-ravintolat löytyvät jo nyt Ruotsista. KFC valmistautuu tulemaan Suomeen vuonna 2019.

Viime vuosina Suomeen on tullut lukuisia erilaisia ravintolakonsepteja. Tarjontaa on tullut huimasti lisää erityisesti perinteiselle pizza- ja burger -puolelle. -Suomalaiset syövät paljon kanaa ja ovat tätä jo kauan odottaneet. Olen todella iloinen, että saamme tännekin vihdoin maailman johtavan kanaravintolakonseptin-, kertoo Ketju.fi:n toimitusjohtaja Mika Pamilo.

KFC on tehnyt sopimuksen FranCon Groupiin kuuluvan Ketjufi Yrittäjäpalvelut Oy:n kanssa partnerin etsimisestä Suomeen. -Etsimme osaavaa ja sitoutunutta partneria, joka on myös valmis investoimaan KFC-liiketoimintaan pitkäjänteisesti. Uskomme vahvasti KFC-konseptin onnistumiseen Suomessa oikean partnerin avulla. Tavoitteena on pitkäjänteinen yhteistyö KFC:n ja partnerin välillä. Siitä kertoo muun muassa 50 ravintolan tavoite Suomeen-, Mika Pamilo jatkaa.

-Palvelemme asiakasketjujamme -“ niin pieniä kuin isoja, kotimaisia tai ulkomaisia, hyvin asiakaslähtöisesti.  Ketju.fi:n toiminta keskittyy kapealle, mutta tärkeälle, sektorille -“ franchisingyrittäjien ja masterfranchisingyrittäjien rekrytointiin Suomessa ja yhteistyöverkostomme avulla myös muissa Euroopan maissa-, sanoo Mika Pamilo.

KFC:n Suomeen tulemisesta järjestettiin tiedotustilaisuus Franchise News Day -tapahtuman yhteydessä, Helsingissä, 25.9.2018 klo 14.45.

Lisätiedot:

Mika Pamilo, toimitusjohtaja Ketju.fi, 040 765 9526, mika.pamilo@ketju.fi


Franchise News 25.9.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta