• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Social Burgerjoint kilpailee finalistina European Street Food Awardsissa

Maailman suurimman katuruokatapahtuman European Street Food Awardsin finaali järjestetään Berliinissä 29.9. Social Burgerjoint voitti toukokuussa järjestetyn Helsingin osakilpailun ja edustaa Suomea.


Katuruokailmiö on kasvanut Euroopassa suureksi. European Street Food Awardsin tarkoitus on kehittää katuruokakulttuuria ja palkita huipputoimijoita. Kilpailua on järjestetty jo useita vuosia. Finalisteja on tänä vuonna kuudestatoista eri maasta, muun muassa Ruotsista, Italiasta ja Britanniasta. Loppukilpailu käydään Berliinissä 29.9.

Suomen edustaja on Social Burgerjoint -ravintolayhteisö. Social Burgerjoint -konseptin pohjana ovat vastuullisesti tuotetuista, laadukkaista raaka-aineista käsityönä tehdyt hampurilaiset, jotka paistetaan mibrasa-puuhiiligrillissä. Ruokalistalla on kasvis- ja vegaanivaihtoehdot.

Social Burgerjointin alku on katuruuassa. Social Food -ruokarekka alkoi kulkea tapahtumissa jo vuonna 2013. Tänä kesänä ruokarekka oli useilla festareilla, esimerkiksi Flow festivaalissa.

-On mahtavaa osallistua kansainväliseen katuruokakilpailuun ja edustaa Suomen katuruokaskeneä. Burgeri jos mikä on katuruokaa. Burgerimme makumaailma on hiottu viimeisen päälle-, Social Burgerjointin luova johtaja ja The Burgermeister Mika Tuomonen sanoo.

Social Burgerjoint on osa Kotipizza Groupia. Social Burgerjointilla on tällä hetkellä kolme ravintolaa Helsingissä, joista tuorein avattiin kauppakeskus Rediin viime viikolla. Social Burgerjoint on valittu kahdessa eri yleisöäänestyksessä stadin parhaaksi burgerravintolaksi vuonna 2017.

Franchise News 26.9.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta