• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

R-kioski -konseptin omistava Reitan Convenience ostaa kahvilaketjun Baltiasta

Reitan Convenience on solminut sopimuksen 60 kahvilan Caffeine Roasters -ketjun ostamisesta. Ketju toimii Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yritysosto on osa Reitan Conveniencen visiota, jonka mukaan yhtiö haluaa laajentua Euroopan laajimmaksi convenience-alan toimijaksi.

- Caffeine Roasters on yksi Baltian vahvimmista kahvilabrändeistä ja se tunnetaan laadukkaasta kahvistaan ja erinomaisesta palvelustaan. Yrityksen kahvilat sijaitsevat suurten kaupunkien parhailla paikoilla. Aiomme kasvattaa liiketoimintaamme Baltiassa ja tutkia mahdollisuuksia Caffeine Roasters -ketjun toiminnan laajentamiseksi myös muihin maihin, Reitan Conveniencen toimitusjohtaja Johannes Sangnes sanoo.

Caffeine Roasters on perustettu vuonna 2007 Vilnassa. Ketjulla on tällä hetkellä 60 kahvilaa Virossa, Latviassa ja Liettuassa, mikä tekee yrityksestä suurimman kahvilaketjun Baltiassa.

- Olemme iloisia siitä, että pääsemme osaksi Reitan Conveniencen tiimiä. Yhdessä viemme vahvan brändimme ja konseptimme uusille markkinoille. Reitan Convenience on osaava ja pitkäaikainen omistaja, joka on toiminut menestyksekkäästi Baltian muilla Convenience-alan segmenteillä, Caffeinen Head of Coffee and Communications Nidas Kiuberis toteaa.

Reitan Conveniencella on jo vahva asema Baltian markkinoilla: yrityksellä on alueella 531 myymälää ja hyvin tunnettua konseptia, kuten Narvesen, R-kiosk ja Lietuvos Spauda.

- Caffeine Roastersin osto on meille luonnollinen askel, ja vahvistaa entisestään läsnäoloamme Baltiassa. Se tukee visiotamme kasvaa Euroopan suurimmaksi convenience-alan toimjaksi, Sangnes sanoo.

Yrityskauppa vaatii vielä paikallisten kilpailuviranomaisten hyväksynnän.

Reitan Convenience
Reitan Conveniencella on 2 250 myymälää seitsemässä maassa. Yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa, Liettuassa ja Latviassa, PressbyrÃ¥n Ruotsissa, 7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa.

Franchise News 3.10.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta