Kotipizza-ketju palkitsi yrittäjiään vuosittaisessa Syysseminaarissa
Kotipizza-ketju palkitsi franchisingyrittäjiään eri puolilta Suomea erinomaisista myyntisaavutuksista, myynnin kehityksestä ja keskiostoksen kasvattamisesta. Lisäksi palkittiin vuoden yrittäjä, vuoden tulokas, vuoden shop in shop -yrittäjä, vuoden paikallinen yrittäjä ja vuoden työntekijä. Palkinnot jaettiin Kotipizzan vuotuisessa Syysseminaari-tilaisuudessa.
Kuvassa vuoden yrittäjät Pilvi ja Jukka Hämäläinen. Kuvaaja: Henri Luoma
Vuoden 2018 alkupuoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät parhaiten:
· Ibrahim Khalil, Vantaa Myyrmanni
· Richell Kupsa, Jyväskylä Asemakatu
· Juho Timberg, Tampere Tammela
· Anna-Mari Alkio, Turku Skanssinkulma
Viittä ravintolaa johtaja Ibrahim Khalil palkittiin myös parhaan keskiostoksen kehittymisestä. Paras keskioston kehitys oli Vantaan Myyrmannin Kotipizza-ravintolassa.
Vuoden tulokkaana Kotipizza-ketju palkitsi vantaalaisen Sayd Habib Amirin, joka johtaa Vantaan Koivukylän Kotipizza-ravintolaa.
Vuoden shop on shop -yrittäjänä eli liikenneaseman yhteydessä toimivan Kotipizza-ravintolan yrittäjänä palkittiin torniolainen Arto Lehto, joka on ollut Kotipizza-yrittäjä vuodesta 2015 lähtien.
Vuoden paikallisena yrittäjänä palkittiin tänä vuonna myös Vuoden iiläiseksi valittu Katja Körkkö, jolla on kaksi Kotipizza-ravintolaa Iissä ja Kiimingissä. Körkkö on toiminut Kotipizza-yrittäjänä vuodesta 2011 lähtien.
Vuoden yrittäjinä palkittiin ylivieskalainen yrittäjäpariskunta Pilvi ja Jukka Hämäläinen. He ovat olleet Ylivieskan Kotipizza-yrittäjiä vuodesta 2013 lähtien.
Vuoden työntekijänä palkittiin tamperelainen Vili Määttä, joka on toisen polven kotipizzalainen ja työskentelee Partolan Kotipizza-ravintolassa Pirkkalassa.
-Ketjussamme on mahtavia yrittäjiä ja työntekijöitä, jotka yltävät vuosi vuodelta hienompiin saavutuksiin myynnissä, asiakaspalvelussa ja vastuullisessa liiketoiminnassa. Rohkealla asenteellaan ja sisukkuudellaan he tekevät maailmasta paremman paikan pizza kerrallaan-, sanoo Tervanen.
Kotipizza-ketju palkitsee menestyneitä yrittäjiään vuosittain Syysseminaari-tapahtumassa. Palkintoja myönnetään parhaasta myynnistä, parhaasta keskiostoksen kehityksestä sekä parhaasta myynnin euromääräisestä ja prosentuaalisesta kehityksestä. Lisäksi palkitaan vuoden yrittäjä, tulokas, shop in shop -yrittäjä ja työntekijä.
Kotipizza-ketjun toimintatavan mukaan jokaisen yksittäisen Kotipizza-ravintolan menestys lähtee aina franchisingyrittäjästä ja huippuunsa hiotusta asiakaskokemuksesta. Kaikki Suomen 275 Kotipizza-ravintolaa tarjoavat asiakkailleen käsin leivottuja ja laadukkaista, vastuullisista ja valtaosin kotimaisista raaka-aineista valmistettuja pizzoja ja Kotzoneja.