• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kotipizza-ketju palkitsi yrittäjiään vuosittaisessa Syysseminaarissa

Kotipizza-ketju palkitsi franchisingyrittäjiään eri puolilta Suomea erinomaisista myyntisaavutuksista, myynnin kehityksestä ja keskiostoksen kasvattamisesta. Lisäksi palkittiin vuoden yrittäjä, vuoden tulokas, vuoden shop in shop -yrittäjä, vuoden paikallinen yrittäjä ja vuoden työntekijä. Palkinnot jaettiin Kotipizzan vuotuisessa Syysseminaari-tilaisuudessa.


Kuvassa vuoden yrittäjät Pilvi ja Jukka Hämäläinen. Kuvaaja: Henri Luoma

Vuoden 2018 alkupuoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät parhaiten:

·   Ibrahim Khalil, Vantaa Myyrmanni

·   Richell Kupsa, Jyväskylä Asemakatu

·   Juho Timberg, Tampere Tammela

·   Anna-Mari Alkio, Turku Skanssinkulma

Viittä ravintolaa johtaja Ibrahim Khalil palkittiin myös parhaan keskiostoksen kehittymisestä. Paras keskioston kehitys oli Vantaan Myyrmannin Kotipizza-ravintolassa.

Vuoden tulokkaana Kotipizza-ketju palkitsi vantaalaisen Sayd Habib Amirin, joka johtaa Vantaan Koivukylän Kotipizza-ravintolaa.

Vuoden shop on shop -yrittäjänä eli liikenneaseman yhteydessä toimivan Kotipizza-ravintolan yrittäjänä palkittiin torniolainen Arto Lehto, joka on ollut Kotipizza-yrittäjä vuodesta 2015 lähtien.

Vuoden paikallisena yrittäjänä palkittiin tänä vuonna myös Vuoden iiläiseksi valittu Katja Körkkö, jolla on kaksi Kotipizza-ravintolaa Iissä ja Kiimingissä. Körkkö on toiminut Kotipizza-yrittäjänä vuodesta 2011 lähtien.

Vuoden yrittäjinä palkittiin ylivieskalainen yrittäjäpariskunta Pilvi ja Jukka Hämäläinen. He ovat olleet Ylivieskan Kotipizza-yrittäjiä vuodesta 2013 lähtien.

Vuoden työntekijänä palkittiin tamperelainen Vili Määttä, joka on toisen polven kotipizzalainen ja työskentelee Partolan Kotipizza-ravintolassa Pirkkalassa.

-Ketjussamme on mahtavia yrittäjiä ja työntekijöitä, jotka yltävät vuosi vuodelta hienompiin saavutuksiin myynnissä, asiakaspalvelussa ja vastuullisessa liiketoiminnassa. Rohkealla asenteellaan ja sisukkuudellaan he tekevät maailmasta paremman paikan pizza kerrallaan-, sanoo Tervanen.

Kotipizza-ketju palkitsee menestyneitä yrittäjiään vuosittain Syysseminaari-tapahtumassa. Palkintoja myönnetään parhaasta myynnistä, parhaasta keskiostoksen kehityksestä sekä parhaasta myynnin euromääräisestä ja prosentuaalisesta kehityksestä. Lisäksi palkitaan vuoden yrittäjä, tulokas, shop in shop -yrittäjä ja työntekijä.

Kotipizza-ketjun toimintatavan mukaan jokaisen yksittäisen Kotipizza-ravintolan menestys lähtee aina franchisingyrittäjästä ja huippuunsa hiotusta asiakaskokemuksesta. Kaikki Suomen 275 Kotipizza-ravintolaa tarjoavat asiakkailleen käsin leivottuja ja laadukkaista, vastuullisista ja valtaosin kotimaisista raaka-aineista valmistettuja pizzoja ja Kotzoneja.


Franchise News 30.10.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta