• Facebook
  • x
  • Linkedin

Wayne's Coffee laajentui Saksaan - "Meillä on suuria odotuksia Saksan markkinoilla"

Ruotsalainen kahvilaketju Wayne's Coffee avasi lokakuun puolivälissä ensimmäisen kahvilan Saksaan. Muutaman viikon aikana on tulossa myös kaksi seuraavaa kahvilaa Saksaan.


Kahvilaketju on avannut ensimmäisen yksikön Saksassa Münchenin lähellä. Kuva: Wayne's coffee

Kolme ensimmäistä kahvilaa sijaitsevat kaikki lähellä Müncheniä ja kahvilaketju kertoo, että tavoitteena on "levittää ekologinen kahvikonsepti saksalaisille nopeassa tahdissa uusien avausten kautta sekä moottoriteiden varsiin että kaupunkeihin."

"Olemme erittäin innoissamme Saksan markkinasta. Saksa on kestävän kehityksen kärjessä ja siellä on kysyntää luonnonmukaisille tuotteille sekä saksalaiset pitävät ruotsalaisten tavoin myös kahvista. Täällä meillä on loistava paikka nopealle laajentumiselle saksalaisten omistajien avulla, jotka tuntevat markkinat.-, sanoo Wayne's Coffeen toimitusjohtaja Mats Hornell.

Nopea laajentuminen Saksassa liittyy myös siihen, että ketju on tämän vuoden maaliskuusta lähtien ollut M. TRE Tank & Rast Entwicklungsgesellschaft GmbH & Co kumppanina, joka kuuluu saksalaiseen Autobahn Tank & Rast Gruppe GmbH & Co KG:hen sisältäen muun muuassa 410 palvelupistettä saksalaisten moottoriteiden yhteydessä.

Ketju perustettiin vuonna 1994, kun Tukholman Kungsgataniin avattiin ensimmäinen kahvila.

Wayne's Coffee -ketjulla on 126 kahvilaa yhdeksässä maassa. Viime vuosina ketju on laajentunut Saksan lisäksi myös Vietnamiin, Isoon-Britanniaan ja Jordaniin.

Lue alkuperäinen uutinen täältä.
   

Franchise News 2.11.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta