Laatutakuu-ketju valitsi vuoden 2018 yrittäjäksi Timo Talvitien

Laatutakuu-ketju palkitsi menestyneitä franchisingyrittäjiä lauantaina 6.10.2018 Kirkkonummella Långvikissa. Vuoden 2018 Laatutakuu-yrittäjäksi valittiin Nousiaisista kotoisin oleva, Turun talousalueella toimiva Valpperin Siivouspalvelun Timo Talvitie.

Neljä vuotta yrittäjänä toimineen Timo Talvitien visio kasvavasta yrityksestä on ollut alusta saakka kirkkaana mielessä, eikä se tavoite ole haasteista huolimatta haihtunut, vaikkakin sitä on joutunut välillä jarruttamaan.

Timo Talvitie panostaa erityisesti asiakassuhteisiin ja häntä kiitetään hyvästä asiakaspalvelusta. Hän tarttuu ripeästi asiakkaan palautteisiin ja kontaktoi asiakkaita ahkerasti. Asiakkaat ovatkin tyytyväisiä saamaansa palveluun.

"Timo hyödyntää kiitettävästi ketjun konseptia päivittäisessä työskentelyssä ja edesauttaa siten loistavasti koko ketjun mainetta ja markkinointia omalla alueellaan. Hän on loistava yhteistyökumppani ketjun toisille yrittäjille, keskukselle ja muille sidosryhmille", Suomen Laatutakuu Palveluiden toimitusjohtaja Henri Häyrinen kehuu Vuoden yrittäjän toimintaa.

Vuoden yrittäjä palkittiin kiertopalkinnon ja lasisen palkintopystin lisäksi 800 euron arvoisella Aurinkomatkojen lahjakortilla.

Franchise News 14.11.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta