• Facebook
  • x
  • Linkedin

Tomi Hurme on Vuoden McDonald’s -yrittäjä

Tomi Hurme valittiin Vuoden McDonald’s -yrittäjäksi. Hurme omistaa Keravan, Tuusulan ja Helsingin Kluuvin McDonald’s-ravintolat, ja Hurmeen neljäs ravintola aukeaa Espoon Suomenojalle ensi vuoden helmikuussa.


Kuvassa McDonald's-yrittäjä Tomi Hurme ja puoliso Sirpa Hurme

Tomi Hurme valittiin Vuoden McDonald’s -yrittäjäksi 14 yrittäjän joukosta. Hurme luotsaa Kluuvin, Keravan ja Tuusulan McDonald’s-ravintoloita. Hänen organisaationsa laajentuu nykyisestä kolmesta ravintolasta neljään ensi vuoden helmikuussa, kun Espoon Suomenojalle avautuu Hurmeen neljäs ravintola. Hänen nykyiset ravintolansa työllistävät noin 90 työntekijää.

Vuoden McDonald’s -yrittäjän tunnustuksen valintaperusteita olivat muun muassa henkilökunnan viihtyvyydestä huolehtiminen, asiakaspalveluun ja -kokemukseen panostaminen sekä asiakasmäärien että myynnin erinomainen kehittyminen.

”Tomi on keskittynyt ravintoloissaan McDonald’sille tärkeisiin asioihin – omaan henkilökuntaan ja asiakkaisiin – ja onnistunut erinomaisesti. Hänen henkilökuntansa sitoutuminen näkyy ravintoloiden hyvässä kehityksessä niin asiakaskokemuksen kuin myynninkin osalta”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

”Pitkäjänteinen työ henkilökunnan hyvinvoinnin parissa on tämän palkinnon saamisen takana”, iloitsee yrittäjä Tomi Hurme.

Tomi Hurme aloitti McDonald’s-yrittäjänä vuonna 2011 Kluuvin ravintolassa, jonka jälkeen hän laajensi liiketoimintaansa Keravan ja Tuusulan ravintoloihin.

Franchise News 3.12.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta