• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Yeply ja Ketju.fi aloittivat yhteistyön

Franchising Pitching-kilpailun voittaja Yeply - se liikkuva pyörähuolto, hakee nyt ensimmäistä franchisingyrittäjäänsä Tampereelle. Yrittäjärekrytoinnista vastaa Ketju.fi, jonka kanssa Yeply on aloittanut yhteistyön.


Liikkuva pyörähuolto Yeply laajentaa Invesdorin joukkorahoituskampanjan avulla konseptiaan Euroopan markkinoille ja hakee nyt Suomeen ensimmäistä franchisingyrittäjäänsä.Vuonna 2017 Franchise News Dayn pitching-kilpailun voittaja Yeplyn konsepti perustuu nopeasti skaalautuvaan liikkuvan pyörähuoltoon, jossa huoltopalvelut tuodaan jäätelöauton tavoin kuluttajan kotiovelle.

Konseptia on kehitetty aktiivisesti ja menestyneesti perustamisvuodesta 2016 asti. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto kasvoi 402%. Palvelukonseptia pilotoitiin hyvin tuloksin myös Euroopan markkinoilla Saksassa ja Hollannissa. Vuoteen 2018 mennessä Yeply on huoltanut yli 6000 pyörää pääkaupunkiseudulla, ja järjestänyt noin 50 huoltopäivää yrityksille. Yeply operoi tällä hetkellä kolmen yksikön voimin pääkaupunkiseudulla.

Yeplyn seuraavana strategisena toimenpiteenä on jatkaa kasvua laajentamalla Tampereelle ensimmäisen franchisingyrittäjän voimin ja avaamalla toiminnan Saksassa. Toimenpiteiden rahoittamiseksi Yeplyllä on käynnissä joukkorahoituskampanja Invesdorin kanssa (www.invesdor.com/Yeply).

Yeplyn franchisingyrittäjän rekrytoinnista vastaa Ketju.fi, joka on franchisingyrittäjien rekrytointiin keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. ”Olemme innoissamme yhteistyön aloittamisesta Yeplyn kanssa. Haluamme olla osaltamme mukana Yeplyn jo tähän mennessä menestyksekkäässä kasvutarinassa ja uskon, että kiinnostavalle franchisingkonseptille löytyy nopeasti ensimmäinen franchisingyrittäjä Tampereelle, sekä ketju jatkaa tämänkin jälkeen nopeaa laajentumistaan.”, kommentoi Ketju.fi:n toimitusjohtaja Mika Pamilo.

Lue lisää Yeplyn franchisingkonseptista täältä.

Franchise News 3.12.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta