• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

BURGER KING® avaa helmikuussa uuden ravintolan Vantaan Korsoon

Vantaan Korsoon avautuu helmikuussa Suomen 55. ja Vantaan seitsemäs BURGER KING® -ravintola.


Uusi DRIVE THRU-autokaistallinen ravintola avautuu mittavan remontin jälkeen kiinteistöön, jossa on ennen sijainnut ABC-Deli. Samalla tontilla toimivat edelleen HOK-Elannon ABC-mittarikenttä ja -autopesu. BURGER KING® Korso palvelee liekillä grillattujen hampurilaisten ystäviä viikonloppuisin ympäri vuorokauden 44 asiakaspaikan laajuudella. Uusi ravintola työllistää noin 20 koko- ja osa-aikaista työntekijää.

-Olemme iloisia uudesta liikepaikasta, joka mahdollistaa uuden BURGER KING® -ravintolan avaamisen yhdelle Vantaan liikenteellisesti vilkkaimman väylän varrelle. Autoilijoiden arkea helpotamme palvelemalla autokaistan kautta. Lisäksi ravintolaan on tulossa itsepalvelukassat sekä uusi RESTIS-applikaation kautta toimiva etukäteistilauskonsepti, kertoo Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta. Ravintolaketju on laajentunut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti; neljän ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 42 ravintolaa ja vuoden 2018 aikana ketjun avaa 12 uutta ravintolaa. Suomessa Burger King® on toiminut joulukuusta 2013.

-BURGER KING® -ketjun jatkaa vuoden 2019 aikana valtakunnallisen verkoston kasvattamista. Tavoitteena on kasvattaa ketjua reilulla kymmenellä uudella yksiköllä, Söderström jatkaa.

Myös HOK–Elannon Head of Asset Management Timo Myllynen on tyytyväinen uudesta toimijasta, joka tuo lisää asiakasvirtaa liikepaikalle.

 

Franchise News 10.12.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta