• Facebook
  • x
  • Linkedin

Classic Pizza Restaurant tarjoilee myös uramahdollisuuksia

Classic Pizza Restaurant löytyy nyt myös uudesta Kauppakeskus Redistä Helsingin Kalasatamasta.

Vuodesta 1996 asti toiminut Classic Pizza Restaurant, avasi 20. ravintolansa uudenkarheaan kauppakeskus Rediin Helsingin Kalasatamaan. Hankolaisketjun kansainvälistymisen myötä myös henkilökunta on saanut uusia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä työssä. 

– Aloitin apukokkina. Nyttemmin olen saanut olla mukana ulkomailla uusien ravintoloiden avaustiimeissä, 37-vuotias keittiöpäällikkö Imran Ali summaa urakehitystään. 

Koulutus onkin Classic Pizza-ketjun vahvuusalueita. Uudet tekijät aloittivat uran Classic Pizzassa muutaman viikon mittaisella perehdytys jaksolla. 

– Olemme kuin yhtä suurta pizza- ja pasta-perhettä, ravintolapäällikkö 
Jasmin Karhunen, 28, summaa. Työni on asiakaspalvelua, henkilöstön johtoa ja kehitystä. Tsemppaan ja kannustan muita ja voin olla esimerkki muille, Jasmin jatkaa. 

Kolme vuotta kokkina alkujaan työskennellyt nykyinen ravintolapäällikkö pitää matkaa yrityksessä onnistuneena. 

– On ollut huippumatka! Aloitin Turussa kokkina, sittemmin pääsin avaamaan ravintolaa Tanskan Aarhusiin. Urani eteni vuoropäällikön kautta ravintolapäälliköksi. 

Ravintolapäällikön tehtävät saattavat yllättää monimuotoisuudessaan. Yhteishenkeä pidetään yllä keinoja kaihtelematta. Kesäkaudella Hangon ravintolassa ravintolapäällikön taskusta löytyi aurinkosuojasuihke, jolla hän voiteli tarjoilijoiden kasvoja. 

– Kiireisimpään ja helteisimpään aikaan vuodesta sumutin ohi juoksevien tarjoilijoiden kasvoille aurinkosprayta ja iskin käteen vesituopin, jotta he eivät tuupertuisi kuumuudesta, Jasmin nauraa. 

Myös Imran kokee saaneensa työstä paljon. 

– Minulle on tärkeää, että saan työskennellä paikassa, jossa arvostan konseptia niin, että päivästä toiseen on hyvä ravintolapäivä. Silloin, kun tuotteet ovat kunnossa ja korkealaatuisia, on myös tekijöiden helppoa suoriutua työstään. Missä muualla tarjotaan samppanjaa pizzan kyytipojaksi? Kommunikaatio toimii Classic Pizzassa kahteen suuntaan. Viestinnän kynnystä mataloittaa myös se, että ketjun perustajapariskunta työskenteli alun perin itse ravintolaketjun kokkina ja tarjoilijana. He aloittivat pienestä, tekivät samaa työtä kuin me nykyään, joten he ymmärtävät, mitä tämä työ vaatii ja osaavat näin myös arvostaa sitä. 

Teksti: Clarissa Jäärni Julkaisija: Toptaste Oy

Franchise News 12.12.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta