Subway® laajentaa vegaanituotevalikoimaansa ja tuo markkinoille vähägluteenisen leivän

Ruokakulttuurin monipuolistaminen ja asiakkaiden erilaisten tarpeiden huomioiminen ovat Subwaylle® sydämen asia. Kasvavan kasvisruokatrendin myötä Subway® haluaa tarjota entistä kattavamman valikoiman kasvisvaihtoehtoja asiakkailleen.
Ketjun uutuustuote, vegaaninen Chickpea Quinoa -Subi® lanseerataan 2.1.2019 – sopivasti suosiotaan kasvattavan Vegaanihaasteen alkaessa. Kaikista Suomen Subway®-ravintoloista tammikuun alusta lähtien saatavilla oleva tuote sisältää kikhernettä ja kvinoaa sekä sopivasti mausteita ja yrttejä. Chickpea Quinoa -Subi® sopii vegaanista ruokavaliota noudattaville, mutta myös lihansyöjien toivotaan löytävän maistuvan uutuuden pariin.
Tuote vastaa vegaaniruoan lisääntyneeseen kysyntään. Tammikuussa 2018 Suomen Subway® lanseerasi Euroopan ensimmäisenä täysin vegaanisen Vegan Delite -Subin®.
Vähägluteeninen leipä vastaa kuluttajien toiveisiin
Eritoten Subwayn® gluteeniherkät asiakkaat ovat jo pitkään toivoneet heille sopivaa leipää osaksi Subwayn® valikoimaa. Subway® palkitsee odotuksen 9.1.2019, jolloin vähägluteeniton leipä rantautuu ketjun ravintoloihin Suomessa. Gluteenittomista jauhoista valmistettu leipä on erottuva uutuus Subwayn® leipävalikoimaan tuoden vastapainoa ketjun vastapaistettujen leipien tarjontaan.
“Seuraamme tarkasti kuluttajien ruokailutottumuksia sekä asiakkailtamme saamaamme palautetta. Olemmekin erittäin tyytyväisiä voidessamme vastata kasvavaan kasvisruoan kysyntään laajentamalla valikoimaamme toisella vegaanisella tuotteella. Samoin vähägluteeninen leipä on odotettu lisä valikoimaamme; nyt myös gluteeniherkät asiakkaat voivat aterioida meillä.”, kertoo Subwayn® markkinointipäällikkö Pia Ikonen.