• Facebook
  • x
  • Linkedin

R-kioski lahjoitti 40 000 euroa paikallisille toimijoille – Toiminta jatkuu vuonna 2019

R-kioski on vuonna 2018 lahjoittanut 40 000 euroa paikallisille yhdistyksille ja muille toimijoille Ärrä tekee hyvää paikallisesti -ohjelman kautta. Ohjelma on saanut hyvän vastaanoton asiakkailta, avustuskohteilta ja R-kauppiailta, ja lahjoitustyötä on päätetty jatkaa vuonna 2019.

R-kioski on maaliskuusta alkaen lahjoittanut jokaisesta myydystä hodarista 5 senttiä hyväntekeväisyyteen. Tuki kohdistetaan asiakkaiden ja paikallisten R-kauppiaiden valitsemiin lähiyhteisöä hyödyttäviin hankkeisiin. Paikallinen urheiluseura voi paikallisavun kautta saada esimerkiksi jalkapallokenttänsä kunnostettua tai paikalliset vähävaraiset perheet kaipaamaansa tukea. Kahden kuukauden välein kahdeksan R-kioskia pääsee lahjoittamaan valitsemalleen kohteelle 1 000 euroa. Kohteet on valittu yhdessä asiakkaiden kanssa. Kuluvana vuonna tukikohteita on ollut yhteensä 40 ja kokonaislahjoitusmäärä 40 000 euroa.

– Paikallisuus on R-kioskeille tärkeä asia, ja Ärrä onkin monilla paikkakunnilla asukkaita yhteen vetävä voima ja oma R-kauppias on kaikkien tuttu. Kuluneen vuoden aikana kauppiaat ovat tukeneet niin paikallisia urheiluseuroja, lapsiin- ja nuoriin liittyvää toimintaa ja potilasyhdistyksiä kuin eläinten suojeluakin, toteaa markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin.

Hamina Helsingintie 1 -R-kioskikauppiaan Ari Rantasen kioski on yksi marraskuussa lahjoituksen tehneistä kioskeista. Nyt apu päätettiin asiakkaiden kanssa antaa Haminan Teinisirkus ry:lle. Aktiivista myyntityötä tekevä kioski on antanut lahjoituksen aikaisemmin jo Haminan Palloilijoiden juniorityöhön ja raittiusseura Japsis ry:lle (entinen Haminan seudun VIP-nuoret ry). Rantasen mielestä ohjelma on ollut hyvä tapa auttaa paikallisia toimijoita ja kehittää myös myyntityötä.

– On ollut hienoa valita kohteet läheltä, koska me R-kauppiaathan olemme paikallisia yrittäjiä, vaikka taustalla onkin ketjun tuki. Kannustan muitakin kauppiaita lähtemään mukaan Ärrä tekee hyvää paikallisesti -ohjelmaan, Rantanen innostaa.

R-kioskin yhteiskuntavastuullinen toiminta saa jatkoa vuonna 2019.

Franchise News 3.1.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta