• Facebook
  • x
  • Linkedin

Suosikkidonitseja saa kohta koko Suomesta - ABC ottaa myyntiin

Koko Suomen kattava ABC-ketju tuo kotimaiset Arnolds-donitsit myyntiin tämän vuoden aikana.


Ravintolaketju ABC:n valikoimaan tulevat suomalaisen Arnoldsin neljä suosituinta donitsia sekä Arnolds-kahviloista tutut monidonitsipakkaukset.

ABC testasi donitsikonseptia viidessä ravintolassaan viime vuoden aikana.Positiivisen asiakaspalautteen ja kasvavan kysynnän myötä ABC on päättänyt tuoda aidot Arnolds-donitsit valtaosaan ravintoloistaan.

Arnolds-kahviloissa päivittäin leivotut tuotteet valmistetaan kuorrutetta myöden alkuperäisreseptin mukaan käsityönä.

– ABC-ravintoloissa paikan päällä valmistettavat ja tarjoiltavat Arnolds-donitsit täyttävät kaikki samat laatukriteerit, jotka meillä on kahviloissammekin, kertoo Arnoldsin perustaja ja toimitusjohtaja Jussi Laurila.

– Nykyisin Arnolds-kahviloita on 20 paikkakunnalla kolmisenkymmentä kappaletta ja yhteistyön myötä donitsien saatavuusverkosto yli kaksinkertaistuu kertaheitolla, Laurila jatkaa.

ABC-asemille tulee myyntiin Arnolds Originalin maut pomada, valkosuklaa, maitosuklaa ja kinuski.

Arnolds on Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen kahvilaketju, joka aloitti toimintansa vuonna 1991.

Arnolds-vitriinit tulevat vuoden 2019 alusta ABC-ravintoloiden tarjontaan Keskimaalla Keljonkankaalle, Hämeenmaalla Nastolaan, Renkomäelle, Heinolaan ja Kivimaalle. Seuraavaksi donitseista pääsevät nauttimaan Arinan osuuskaupan alueella Lähi-ABC Tornion ja ABC Tupoksen asiakkaat. Tammikuun loppupuolella jakelu laajentuu Pirkanmaan yksiköihin ABC Lahdesjärvi, Pirkkala ja Toijala.Arnolds-valikoima löytyy jo Juvan, Utin, Lohjan, Kalevan ja Nokian ABC-ravintoloista.

Lue alkuperäinen uutinen täältä.

Franchise News 11.1.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta