• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

UPM:n franchisingketjuun neljä uutta metsänhoitoyritystä

(UPM, Helsinki, 30.1.2019 klo 12.15 EET) – UPM puunhankinnan ja metsätalouden metsänhoitopalveluiden myyntiin ja toteutukseen keskittyvä franchisingketju laajenee. Ketjuun liittyy neljä uutta yritystä: KT Metsä Oy Tampereella, Arvohonka Oy Viitasaarella, Metsäpalvelu Kärkkäinen Oy Jyväskylässä ja Esa Kuronen Oy Mikkelissä.

 Franchisingyrittäjäketju käynnistyi vuosi sitten Etelä-Suomen alueella tavoitteena tehostaa metsänhoitopalveluiden myyntiä ja toteutusta Suomessa. UPM Metsä -brändin alla toimiva ketju muodostaa metsänomistajille uuden palvelukanavan, jonka kautta on mahdollista hankkia laadukkaita metsänhoitopalveluja.

 "Haluamme kehittää metsänhoitoalan yritystoimintaa ja toiminnan laatua. Suomessa on paljon hoitamattomia metsiä, jotka kaipaavat asiantuntevaa hoitoa kasvaakseen paremmin ja toimiakseen tehokkaina hiilinieluina myös tulevaisuudessa. Metsien kasvun ja kunnon näkökulmasta metsänhoitotöiden oikea-aikainen toteutus on tärkeää. Kehittämästämme liiketoimintamallista hyötyvät sekä metsänomistajat, yrittäjä että UPM", kertoo franchisingliiketoiminnan johtaja Jorma Saarimaa. 

 UPM Silvesta Oy:n näillä alueilla toimivat 15 metsuria siirtyvät ketjun uusien yritysten palvelukseen ja voimassa olevat alihankintasopimukset siirtyvät yrittäjille. UPM Silvestan toiminta jatkuu normaalisti niillä alueilla, joilla ei ole franchisingyrittäjää. 

 ”Asiakkaat voivat luottaa, että UPM Metsä -brändin alla toimiva yritys tarjoaa aina laadukkaimman palvelun. Paikallinen kokemus yhdistettynä suuren yrityksen tukeen ja brändiin tuo lisää mahdollisuuksia ketjun yrityksille kasvattaa liiketoimintaansa sekä auttaa metsänomistajia lisäämään metsäomaisuutensa tuottoa”, sanoo Saarimaa. 

Franchise News 31.1.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta