• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kide Science panostaa kehittämiseen


Kide Science panostaa liiketoiminnan kehittämiseen.

Kide Science ja Ylärekisteri ovat aloittaneet yhteistyön Kide Sciencen liiketoiminnan kehittämisen osalta helmikuussa 2019. Ylärekisteri on kiinnittänyt Pipa Thielin osa-aikaiseksi Business Advisoriksi Kide Scienceen. " Kide Sciencen tiedekasvatusmalli on ainut laatuaan maailmassa ja sille on kysyntää kotimaan lisäksi globaalisti. Kide Sciencen tiimi on rohkeasti avannut markkinoita Aasiaan ja kasvutarina jatkuu edelleen. Olemme mukana auttamassa Kide Scienceä kasvamaan maailman johtavaksi tiedekasvatuksen vaikuttajaksi ja toimijaksi", kertoo Pipa Thiel Ylärekisteristä.

 Me olemme todella pienillä resursseilla kasvaneet Suomessa ja aloittaneet toimintoja myös ulkomailla. Kasvuun vaaditaan selkeää focusta, mutta myös konkreettisesta hands-on apua ja siksi Ylärekisteri on meille erinomainen yhteistyökumppani”,  kertoo Kide Sciencen toimitusjohtaja Sari Hurme-Mehtälä.

 ”Odotamme innolla yhteistyön kehittävän firman sisäisiä prosesseja ja myyntiä. Meille on tärkeää myös se miten ja miksi asioita tehdään - ei pelkästään, mitä tehdään. Pipan kokemus ja näkemys ovat upea lisä meidän ammattitaitoiseen tiimiin”, sanoo firman COO Aino Kuronen.

Nyt myös australialaiset lapset pääsevät Kide-tiedekerhoihin


Pieniä lapsia tieteen pariin leikin avulla kannustava Kide Science laajentuu Suomessa edelleen ja nyt myös Australiaan. 10 uutta Kide Science -yrittäjää koulutettiin tammikuussa Helsingissä Kide-opettajiksi eri puolille Suomea jo olemassa olevien 40:n yrittäjän lisäksi. Yksi koulutetuista, Katri Sullivan aloittaa myös Kide-tiedekerhot Australiassa, Newcastlessa.

Kide-tiedekerhoja on 3-8-vuotiaille Suomen ulkopuolella jo Malesiassa, Singaporessa ja Kiinassa. Kide Sciencen perustajat Jenni Vartiainen ja Aino Kuronen ovat myös tuttuja Pikku Kakkosen TV-ohjelmasta Tiedonjyvä. 


Franchise News 14.2.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta