• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Matkailu-autovuokraamoketju Touring Cars avaa uusia toimipisteitä

Ajoneuvomatkailu kiinnostaa nyt ulkomaalaisia matkailijoita.

Kiinnostus ajoneuvomatkailuun on yleisesti vahvassa kasvussa ja tämä näkyy myös matkailuautovuokraamo Touring Carsin vuokrakysynnässä.  Ketju vastaa tarpeeseen avaamalla kesälle 2019 kolme uutta toimipistettä. Uudet franchise -vetoiset toimipisteet avataan Lofooteille Norjaan, Madridiin Espanjaan ja Ranskan Länsirannikolle Nantesiin aivan Mont Saint Michelin läheisyyteen.  Hobby matkailuajoneuvoja myös laajasti Euroopassa vuokraava Touring Cars ennakoi alustavan myynnin perusteella jopa 20% vuokrausmäärän kasvua sen franchise toimipisteille.

Kiinnostus matkailuajoneuvomatkailun kasvusta perustuu Euroopan johtavan matkailuautovuokraamon Touring Carsin tilastoihin ja tulevan kauden ennakkomyyntiin. Statistiikkaa tukee Wells Fargon tekemä laaja tutkimus alan tulevaisuudesta jonka mukaan jo viime vuonna tahkottiin poikkeuksetta kaikki ennätykset rikki viimeisen kymmenen vuoden ajalta lähes maasta riippumatta. Matkailuautovuokraamoala on kasvanut hiljalleen viimeiset 15 vuotta mutta tulevalle kaudelle ennustetaan vuokrauksiin jopa 20% kasvua.

Touring Cars on yksi vanhimpia matkailuautovuokraamoketjuja. Yritys on toiminut vuodesta 1982 ja tällä hetkellä sen franchise -vetoisia toimipisteitä on yhdeksässä Euroopan maassa. ”Vaikka parhaat lähtökohdat uudelle vuokraamoyrittäjälle takaakin aiempi alan tuntemus, mahdollistaa pitkälle hiottu vuokraamokonsepti  myös täysin alaa tuntemattomalle mahdollisuuden lähteä mukaan matkailubusinekseen.”  Kertoo ketjun varatoimitusjohtaja Jarkko Koskenmäki.


Franchise News 15.2.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta