• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Yrittäjäkonkarit aloittavat pääkaupunkiseudun valloituksen

Kotimaailman kalustettujen huoneistojen ketju jatkaa laajentumistaan ja ottaa nyt strategisesti ison askeleen eteenpäin. Tähän asti pääkaupunkiseudun toiminta on hoidettu ketjuvetoisesti, mutta nyt vetovastuun ottaa yrittäjäkonkarit Tarmo Herlevi ja Jake Aalto

Kuvassa Tarmo Herlevi ja Jake Aalto.

Operatiivista toimintaa tulee johtamaan Tarmo Herlevi, joka lähtee viemään eteenpäin Kotimaailma Helsingin, Espoon ja Vantaan toimintoja, sekä tekemään myös valtakunnallisia sopimuksia koko ketjua hyödyntäen.

Tarmo Herlevi on toiminut yrittäjänä menestyksekkäästi useammassa yrityksessä jo 25 vuotta. Jake Aalto on puolestaan mm. Henkilöstöpalveluyritys Aallon perustaja ja yrityksen päivittäisessä toiminnassa mukana edelleen. 

Fokus asiakkaan saamaan kokemukseen teki suuren vaikutuksen

Tarmo Herlevi kommentoi uutta toimialaansa: ”Olen toiminut kiinteistösijoittajana kolmisen vuotta, ja huoneistomajoitus liiketoimintana on minua kiehtonut. Löimme hynttyyt yhteen Jake Aallon kanssa syksyllä, kun hänen henkilöstövuokrausyritys tarvitsee valltakunnallisen kumppanin majoitustarpeisiin. Huomasimme, että tässä on markkinarakoa sekä sijoittajana että operatiivisena toimijana markkinoilla. Aloimme etsimään toimintamallia, miten aloitamme huoneistomajoituksen.

Kotimaailmaan törmäsin syksyllä sattumoisin ja kuulimme, että pääkaupunkiseudulta puuttuu yrittäjä. Tutustumisen jälkeen päätimme Jaken kanssa lähteä mukaan idealla, että meillä on kaksi toimialaa; a) Rakentaa iso asuntokanta alueelle ja b) auttaa ketjua saamaan valtakunnallisia puitesopimusasiakkaita lähinnä isoista yrityksistä ja vakuutusyhtiöstä. Kotimaailmassa minut vakuutti valtakunnallinen toiminta ja yrittäjien vetämät toimipisteet. Fokus laatuun eli asiakkaan saamaan kokemukseen teki meihin myös suuren vaikutuksen”.

Ketjun yksi iso välitavoite saavutettu, katse eteenpäin

Ketjun vetäjät Aaro Simell ja Vesa Kauppila ovat erittäin tyytyväisiä saavutettuun tilanteeseen. Ketjun suunnitelmissa oli saada alkuvuodesta yrittäjät, joiden hartioille voi laittaa ketjun suurimman alueen ja siihen liittyvät isot kasvuodotukset. Nyt Kotimaailma on päässyt tähän välitavoitteeseen ja tästä on Herlevin, Aallon ja muiden ketjun yrittäjien kanssa hyvä alusta jatkaa taas seuraavalle tasolle.

Franchise News 19.2.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta