• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

VMP Oyj yhdistää Sijaishaltija ja VMP Urapalvelu-brändit keväällä 2019

VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Sijaishaltija Oy:n ja VMP Urapalvelun yhdeksi yritykseksi keväällä 2019. Muutoksesta johtuen Sijaishaltija Oy:n nimi ei ole enää käytössä, vaan yritys tunnetaan nyt nimellä VMP Ura Oy.

Yhdistymisen mukanaan tuomat hyödyt näkyvät toiminnassa vaiheittain kevään aikana. Kesäduunikampanja toteutetaan tulevana kesänä samalla kampanjasivustolla www.pikaduuni.fi. Sijaishaltija Oy:n tuottamat sähköiset palvelut sijaisten hankintaan, sekä Työviesti- ja Areena-palvelut tuotetaan asiakkaille entiseen tapaan, eikä muutos vaikuta niiden toimintaan.

Sijaishaltijan perustaja Heidi Alariesto on tyytyväinen voimavarojen yhdistämisestä ja toiminta-alueen laajentamisesta. ”Osana VMP Urapalvelua voimme tarjota laajempia kokonaisuuksia ja olla entistä vahvempi palveluntuottaja yhteiskunnassamme.” Sijaishaltija on kokenut toimija julkisella sektorilla. Kesäduuni-kampanjan asiakkaina on joka vuosi useita kuntia ympäri Suomen. Myös Sijaishaltija Oy:n toteuttamat innovatiiviset koulutuspalvelut on toteutettu julkisten toimijoiden kanssa. ”Jatkamme tätä työtä myös jatkossa yhdessä uusien kollegoidemme kanssa”, Alariesto lisää.

VMP Urapalvelun liiketoimintajohtaja Heikki Ruohonen on iloinen yhdistymisen tuomista uusista mahdollisuuksista. ”Pyrimme auttamaan VMP:n yrityksiä ja kumppaneitamme entistä paremmin julkisen sektorin palvelu-uudistuksen myötä avautuvalla toimintakentällä. Toinen selkeä tavoitteemme on auttaa työnhakijoitamme menestymään ja löytämään paikkansa työmarkkinoilta.”

VMP Urapalvelu muodostaa kokonaisuuden, joka alkaa kesäduuneista ja seuraa ihmisen uran vaiheita ja niihin liittyviä koulutus- ja valmennustarpeita.

Franchise News 20.2.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta