• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

McDonald’s palkkaa lähes 500 työntekijää ennen kesää

McDonald’s palkkaa lähes 500 työntekijää ennen kesää ravintoloihinsa ympäri Suomea. Työntekijät palkataan pääosin vakituisiin työsuhteisiin. McDonald’s on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.


”Odotamme tulevasta kesästä vilkasta, joten kesätöitä kannattaa hakea jo nyt, sillä työt voi aloittaa useassa ravintolassa heti, jos haluaa. Töitä voi hakea helposti täyttämällä hakemuksen nettisivuillamme. McDonald’s on joustava työnantaja, ja otamme työvuorojen suunnittelussa huomioon esimerkiksi työn ja opiskelun yhteensovittamisen”, sanoo Suomen McDonald’sin henkilöstöjohtaja Maarit Latvala.

 

McDonald’s on merkittävä nuorten työllistäjä ja monelle nuorelle myös uran ensimmäinen työpaikka. McDonald’s panostaa työntekijöidensä perehdyttämiseen, ja ravintoloihin pääseekin töihin ilman aiempaa työkokemusta. Kesää varten palkattavat työntekijät käyvät läpi saman perehdytysohjelman kuin muutkin työntekijät. Useat McDonald’s-ravintolat palkkaavat myös Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun kriteerit täyttäviä nuoria.


Franchise News 4.3.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta