• Facebook
  • x
  • Linkedin

Uusi Espoon Suomenojan McDonald’s-ravintola avautuu perjantaina 8.3.

Espoon Suomenojan uusi McDonald’s-ravintola avautuu 8. maaliskuuta klo 10. Ravintola tarjoaa asiakkaille yksilöllisemmän ravintolakokemuksen, sillä uuteen ravintolaan on muun muassa asennettu digitaaliset tilauskioskit ja ruoka tarjoillaan suoraan pöytiin. Uuden ravintolan myötä McDonald’s aloittaa alueella myös kotiinkuljetukset.McDonald’s avaa uuden ravintolan Espoon Suomenojalle perjantaina 8. maaliskuuta klo 10. McDonald’s tarjoaa Suomenojalla asiakkailleen modernin tuotanto- ja tilausympäristön. Suomenojalla asiakas voi tehdä tilauksensa digitaalisilla tilauskioskeilla, jolloin ruoka tarjoillaan suoraan pöytään. Lisäksi Suomenojan ravintolassa asiakkaita palvelee nopea autokaista, ja ravintola palvelee asiakkaitaan 24/7. Ravintolan avauksen myötä McDonald’s aloittaa alueella myös kotiinkuljetukset.

McDonald’s Suomenojan  omistaa yrittäjä Tomi Hurme, joka luotsaa entuudestaan Helsingin Kluuvin, Keravan ja Tuusulan McDonald’s-ravintoloita.

”Espoon Suomenojan ravintola tulee tarjoamaan asiakkaillemme mitä mainioimman kokemuksen ja modernin palvelukonseptin niin autokaistalla kuin salissakin. Aloitamme ravintolassa myös pöytiintarjoilun. Asun itsekin perheeni kanssa Espoossa, joten paikkakuntalaisena aloitan innolla yrittäjänä uudessa ravintolassa”, Hurme kertoo.

”Jo useamman vuoden McDonald’sin yrittäjänä työskennelleenä haluan tarjota työntekijöilleni työpaikan, jossa viihdytään. Työntekijöideni viihtyminen heijastuu myös asiakkaisiin, mikä näkyy asiakaspalautteissa, jotka ovat kirkkaasti yli ketjun keskiarvon”, hän jatkaa.

Hurmeen ravintolat Kluuvissa, Keravalla ja Tuusulassa työllistävät noin 90 työntekijää. Espoon Suomenojan ravintolaan on palkattu 50 työntekijää, minkä lisäksi ravintolaan rekrytoidaan vielä 10 uutta työntekijää.

”Asiakaslähtöisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme tehneet viime vuosina merkittäviä investointeja yhdessä yrittäjiemme kanssa varmistaaksemme, että voimme tarjota upean ja nykyaikaisen ravintolakokemuksen kaikille asiakkaillemme. Suomenojan ravintolan avaaminen on hyvä osoitus siitä, että olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen ravintolakokemuksen. Espoon Suomenojan ravintola edustaa erinomaisesti ravintolaa, jollaisia haluamme avata tulevaisuudessa lisää”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.


Franchise News 12.3.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta