• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Henkilöstöpalvelualan kärkietenijä Go On avaa toimipisteen Joensuuhun

Go On Yhtiöt jatkaa vahvaa kasvuaan avaamalla uuden toimipisteen Joensuuhun. 


Kuvassa: Henri Lomu

Pohjois-Karjalan alueella franchising-yrittäjänä aloittaa maaliskuussa Henri Lomu. Lisäksi Joensuun Maila toimii Go On Joensuun taustajoukoissa ja osaomistajana.

 

"Pidän ajatuksesta, että paikallinen urheiluseura ja paikallinen yrittäjä aloittavat yhteistyön henkilöstöpalvelualalla. Joensuun Mailan organisaatio on kehittynyt valtavasti ja uskon, että prosessin jatkuvuuden kannalta tämä siirtymä urheilusta myös muuhun liike-elämään tuo vielä paljon iloa Joensuulle ja koko Pohjois-Karjalalle" kertoo yrittäjänä aloittava Henri Lomu.

 

Henri Lomu kertoo, että Go On yrittäjäksi ryhtyminen tuntui oikealta valinnalta, vaikka toimiala onkin hänelle uusi. Hänellä on vuosien yrittäjäkokemus ja yrittäjäperheen lapselle yrittäjyys onkin ollut aina luonnollinen valinta.

 

"Olen tehnyt ihmisten kanssa töitä, joten saman asian äärellä ollaan edelleen. Urheilu- ja hyvinvointivalmennuksessa olen oppinut paljon ihmisten kanssa toimimisesta. Uskon tuon opin siirtämisen olevan voimavara työmarkkinoilla. Työ on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia ja siksi ala kiinnostaa" toteaa Henri Lomu.

 

Go On Joensuun joukkueesta löytyy vahvaa kokemusta ja osaamista niin yrittäjyydestä, kehittämistoiminnasta kuin HR-alalta. Yhtiön HR-asiantuntijana aloittaa yli 10 vuotta HR-tehtävissä toiminut Satu Pirhonen.

 

"Alan haaste on työn ja tekijän kohtaaminen. Se vaatii uudenlaisten toimintamallien kehittämistä ja oikeanlaisen henkilöstön löytäminen on tärkeää. Tällä hetkellä Pohjois-Karjalassa on pula työntekijöistä ja haluaisimme osaamisellamme löytää ratkaisuja tuohon ongelmaan sekä luoda uutta menestystä alueelle. Uskon meidän tiimimme olevan tehtävään sopiva ja valmis" kertoo Henri Lomu.

 

Go On Yhtiöt kattaa nyt koko Suomen

 

Uuden toimipisteen myötä Go On palvelee jo 20 paikkakunnalla, reilun 60 asiantuntijan voimin. Paikallisesti franchising-periaatteella toimivan henkilöstöpalvelualan ketjun kasvu on ollut nopeaa ja palvelut kattavat nyt koko Suomen, pääkaupunkiseudulta Lappiin asti.

 

"Olemme etsineet sopivaa yrittäjää Pohjois-Karjalaan jo tovin ja olemme hyvin ylpeitä tästä uudenlaisesta yhteistyöstä, jossa taustalla on mukana koko maakunnan lippulaiva Joensuun Maila. Työelämä on joukuepeliä ja Henri sekä taustalla toimiva organisaatio luovat hyvän pohjan menestykselle kommentoi" Go On Yhtiöiden toimitusjohtaja Kimmo Salminen. 

 

Henri Lomu kertoo vakuuttuneensa Go Onin liiketoimintamallista heti ja ammattimainen ote ketjun toiminnasta välittyi ensimmäisistä neuvotteluista alkaen.


On ilo päästä mukaan näin vahvaan joukkueeseen. Go Onin toimintatapa ja konsepti tuntui heti mielekkäältä. Yrittäjälle on tarjolla loistavat työkalut, konsepti ja vahva tuki, mutta myös yrittäjäkohtainen vapaus, summaa Lomu.

 

Go On Yhtiöt on yrittäjävetoinen, suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava valtakunnallinen yritysketju. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Uuden pisteen myötä Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. 


Franchise News 15.3.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta