• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Social Burgerjoint laajentaa Porvooseen

Palkittu burgeriravintolayhteisö Social Burgerjoint avaa toukokuun alussa ravintolan Porvoossa S-market Näsin tiloissa.Social Burgerjoint laajentaa ravintolayhteisöään merkittävästi tänä vuonna. Huhti-toukokuun vaihteessa Social Burgerjointin palkittuja burgereita saa myös Porvoosta. Porvooseen avattava ravintola jatkaa ravintolayhteisön laajentumista Helsingin ulkopuolelle. S-market Näsin liikekiinteistöön avataan myös uusi Kotipizza-ravintola. Molempien ravintoloiden vetäjänä aloittaa franchisingyrittäjä Minna Laine, joka on toiminut Kotipizza-yrittäjänä Porvoossa jo usean vuoden ajan.

 

”Laajennamme ravintolaverkostoamme franchisingmallilla ja olemme todella tyytyväisiä sekä S-market Näsin yhteydessä olevaan liikepaikkaan että yrittäjään. Kysyntä Social Burgerjoint -ravintoloille on korkea ja uskomme, että burgerit tulevat maistumaan hyvin myös Porvoossa”, sanoo Social Burgerjointin luova johtaja Mika Tuomonen.

 

”Olemme tyytyväisiä ravintolapalvelujen kehittymisestä meidän kiinteistössämme suositun S-marketimme yhteydessä”, sanoo Varuboden-Oslan kehitysjohtaja Jukka Pöyhönen.

 Social Burgerjoint -ravintolayhteisön pohjana ovat vastuullisesti tuotetuista, laadukkaista raaka-aineista käsityönä tehdyt hampurilaiset, jotka paistetaan Mibrasa-puuhiiligrillissä. Social Burgerjointin Korean Kimchi Burger valittiin Euroopan parhaaksi katuruokatapahtuma European Street Food Awardsissa Berliinissä syyskuussa 2018.

 

Social Burgerjoint on osa Kotipizza Groupia. Social Burgerjointilla on tällä hetkellä Helsingissä kolme ravintolaa ja Keravalla ensimmäinen franchisingyrittäjän operoima ravintola.


Franchise News 25.3.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta