• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

VMP Kotkan toimipiste toimii uuden yrittäjän voimin

VMP Varamiespalvelun Porvoon toimipisteen vetäjänä tunnettu Jaanamaija Hapuoja laajentaa toimintaansa Kotkaan ja Haminaan. Kotkan VMP-toimisto muuttaa samalla uusiin toimitiloihin ja juhlii avointen ovien tapahtumalla keskiviikkona 3.4.Kuvassa: Jaanamaija Hapuoja

VMP Varamiespalvelu toimii lähes 40:llä paikkakunnalla koko Suomessa. Franchiseketjuna toimivassa VMP:ssä usealla yrittäjällä on toimintaa saman alueen eri kaupungeissa. 16-vuotta Porvoossa VMP:tä menestyksekkäästi luotsannut Jaanamaija Hapuoja kasvatti toimialuettaan franchiseketjun kutsusta.

”Toiminnan laajentaminen itään tuntui luonnolliselta jatkumolta. Olemme jo aikaisemmin jalkautuneet Sipoosta ja Porvoosta Loviisaan. Kun minua pyydettiin jatkamaan toimintaa Kotkassa, se tuntui luontevalta askeleelta eteenpäin. VMP on tehnyt hyvää työtä Kotkassa ja Haminassa edellisen yrittäjän kanssa ja minun tehtävänä on kehittää palveluita edelleen”, taustoittaa Jaanamaija Hapuoja.

Maaliskuussa ohjaksiin tarttunut Hapuoja haluaa rakentaa vahvaa yhteistyötä myös uuden alueen yritysten kanssa. Tuekseen toimistolle ja asiakaskäynneille hän saa myyntipäällikkö Johanna Piirron sekä tuoreet toimitilat.

Jaanamaijan missiona on tarjota paitsi lisää työllistymismahdollisuuksia työnhakijoille, myös apua monenlaisiin henkilöstöpalvelualan haasteisiin eri alojen yrityksille.

”Olen innoissani, kun saan tutustua Kotkan ja Haminan alueen yrityksiin ja työntekijöihin. Meillä on nyt jo monia valtakunnallisia asiakkuuksia, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä itäisellä Uudellamaalla. Uskon, että myös Kymenlaaksossa ollaan näistä kiinnostuneita. Henkilöstövuokrauksen lisäksi olemme vahvoja rekrytoinneissa ja VMP-konserniin kuuluvan Personnelin kanssa teemme hyvää yhteistyötä, jota voimme hyödyntää myös Kotkassa.”

VMP kutsuu kaikki toiminnastaan kiinnostuneet, uudet ja nykyiset työntekijät sekä yritysasiakkaat juhlimaan avoimia ovia ke 3.4.2019. klo 10-16 osoitteeseen Keskuskatu 13. Uusille työnhakijoille tai työvoiman etsijöille on tarjolla pientä purtavaa ja kevättervehdys.


Franchise News 28.3.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta