• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Vuoden Kotipizza-yrittäjät palkittiin Franny Awards -juhlassa

Kotipizza-ketju on palkinnut ylivieskalaisen yrittäjäpariskunnan Pilvi ja Jukka Hämäläisen vuoden yrittäjinä Suomen Franchising-yhdistyksen Franny Awards -juhlassa. Hämäläiset palkittiin liiketoimintansa kehittämisestä ja aktiivisuudestaan sosiaalisen median hyödyntämisessä.

Ylivieskan Kotipizza-ravintolaa johtavat Pilvi ja Jukka Hämäläinen ovat toimineet Kotipizza-yrittäjinä vuodesta 2013. Pilvi ja Jukka tunnetaan kotiseudullaan aktiivisina ja sosiaalisina toimijoina, jotka tavoittavat viestinnällään suuren osan alueensa väestä.

Yrittäjäpariskunta palkittiin myös vuoden 2018 Vuoden Kotipizza-yrittäjinä ketjun Syysseminaari-tapahtumassa. Ylivieskan Kotipizza on myös äänestetty parhaiten palvelevaksi Kotipizza-ravintolaksi ja yrittäjäpariskunta palkittu aktiivisesta ja persoonallisesta tavastaan hyödyntää sosiaalista mediaa.

”Pilvi ja Jukka johtavat ravintolaansa intohimoisesti ja rakkaudella. On hienoa, että ketjussamme on mahtavia yrittäjiä, jotka yltävät vuosi vuodelta hienompiin saavutuksiin myynnissä, asiakaspalvelussa ja vastuullisessa liiketoiminnassa. Rohkealla asenteellaan ja sisukkuudellaan he tekevät maailmasta paremman paikan pizza kerrallaan”, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Kotipizza-ketju palkitsi Pilvi ja Jukka Hämäläiset Suomen Franchising-yhdistyksen järjestämässä Franny Awards -juhlassa Helsingissä perjantaina 29.3. Vuosittain järjestettävässä tapahtumassa franchisingyritykset palkitsevat ketjuyrittäjiään.


Franchise News 1.4.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta