• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Merja Teitosta VMP:n Vuoden Franchisingyrittäjä

Suomen Franchising-Yhdistys palkitsee vuosittain Franny-Gaalassa ketjujen valitsemat vuoden franchiseyrittäjät. Vuoden 2018 osalta VMP Varamiespalvelun palkinnon korjaa Lappeenrannan positiivisuutta ympärilleen säteilevä VMP-yrittäjä Merja Teitto.


”Valinta VMP Varamiespalvelun vuoden franchisingyrittäjäksi tuli yllätyksenä! Meillä on ketjussa loistavia, menestyneitä yrittäjiä ja en osannut kuvitella palkintoa omalle kohdalleni! Vuoden yrittäjä -palkinto on hieno huomionosoitus työstä, jota olen ketjussa tehnyt. VMP on upea yritys ja on ollut mielenkiintoista olla näkemässä ja kokemassa se kehitys, mitä ketjussa on tapahtunut viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana”, kertoo VMP-yrittäjä Merja Teitto.

Teitto aloitti VMP Varamiespalvelussa aluepäällikkönä helmikuussa 2007 ja siirtyi yrittäjäksi kymmenen vuotta sitten.Hän on kehittänyt liiketoimintaansa merkittävästi viime vuosien aikana ja 2018 kasvu oli huomattavaa niin liikevaihdossa kuin tuloksessa. Kolmen miljoonan euron myynnin haamuraja rikottiin alueella ensimmäistä kertaa.

”Olen todella onnellinen, että olemme saaneet nostettua myyntilukuja merkittävästi ja osallistuneet työllistämistalkoisiin myös Etelä-Karjalan alueella. Se on vaatinut vuosien sinnikkään ja tavoitteellisen työn koko tiimiltämme.”

Teitto kertoo, että he uskovat edelleen pikkupaikkakunnalla henkilökohtaiseen palveluun, joka on todistetusti tuonut hyviä tuloksia. Yritys maksoi viime vuonna palkkaa 402 eri työntekijälle (vuotta aiemmin luku oli 354), joten hän on myös merkittävä työllistäjä koko maakunnassa.

Laadukasta palvelua ja sitoutuneita toimihenkilöitä

Teitto pitää asiakkaistaan erinomaista huolta ja on toimialueellaan erittäin verkostoitunut. Asiakasuskollisuus on korkeata luokkaa ja asiakasvaihtuvuus on lähes olematon, joka kertoo palvelun tuottamisen laadusta ja sitoutumisesta omaan työhön.

Lisäksi Merja on aina positiivinen ja valmis uusiin haasteisiin. Hän tartuttaa ympärilleen iloista elämänkatsomustaan, joka heijastuu vahvasti myös hänen koko henkilökuntaansa. Teiton tiimin toimihenkilöiden vaihtuvuus on ollut hänen yrittäjäuransa aikana käytännössä nolla.

”On tosi hienoa, että meidän porukka on pysynyt samana. Tiimiä on täydennetty osa-aikaisilla työntekijöillä, mutta hekin ovat pysyneet samoina tuttuina henkilöinä. Meillä on hyvä porukka sekä töissä on kivaa ja välitöntä olla. Uskon, että luottamus, vastuun anto sekä vapaus tehdä työtä omalla tavalla sitouttaa ja saa toimihenkilöt viihtymään.”

”Vietämme yhteisiä hetkiä säännöllisesti pitkin vuotta työhyvinvoinnin merkeissä ja palkitsen tiimiäni säännöllisen epäsäännöllisesti pienillä huomionosoituksilla. Haluaisin että jokainen tuntee olevansa arvokas sekä tärkeä ja, että työ antaa muutakin kuin vain toimeentulon.” 

VMP onnittelee Merjaa upeasta tuloksesta ja saavutuksesta!


Franchise News 4.4.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta