• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

KETJU.FI JA YRITYSPÖRSSI OVAT ALOITTANEET YHTEISTYÖN

Yritysten myyjien ja ostajien kohtaamispaikka Yrityspörssi-palvelu, jossa julkaistaan yritysten myynti- ja ostoilmoituksia, sekä franchisingyrittäjien rekrytointiin erikoistunut Ketju.fi ovat aloittaneet yhteistyön. Uuden yhteistyön tarkoituksena on paremmin palvella franchisingketjujen rekrytointitarpeita.


Yrityspörssin Meri Varkoi kertoo yhteistyön lähteneen hyvin käyntiin ja kertoo olevansa iloinen, että Ketju.fi -palvelun kanssa Yrityspörssi voi yhdessä tarjota monipuolisempia ratkaisuja franchisingyrittäjien rekrytointiin. Varkoi sanoo, että franchisingsektori tarjoaa erittäin kiinnostavia mahdollisuuksia yritystoimintaan, joista jokaisen yrittäjyydestä kiinnostuneen suomalaisen tulisi tietää.

Myös Mika Pamilo Ketju.fi:ltä on tyytyväinen alkaneeseen yhteistyöhön ja sanoo, että: ”On hienoa, että Yrityspörssi on laajentanut toimintaansa franchisingsektorille”. Pamilo uskoo, että hyvin alkanut yhteistyö palvelee franchisingketjujen yrittäjärekrytointitarpeita nyt entistä laajemmin ja tehokkaammin sekä tavoittaa entistä enemmän yrittäjäksi haluavia henkilöitä, jotka eivät ole osanneet aiemmin edes ajatella franchisingia itselleen sopivana yrittäjämallina.


Franchise News 4.4.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta