• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

VMP:n HR-osasto vahvistuu ja tunnetaan jatkossa VMP Lisäarvopalveluina

VMP:n HR-osasto vahvistuu uudella ammattilaisella ja uudistaa nimensä paremmin tehtäviä ja palveluitaan vastaavaksi. Entistä laajemman liiketoimintayksikön tavoitteena on tuottaa HR-toiminnan lisäksi konsernin asiakkaille uusia palveluita.VMP:n uusiin palveluihin keskittyvä liiketoimintayksikkö saa vahvistusta, kun Tari Solla (DI) siirtyy toukokuussa Urapalvelujen parista Lisäarvopalveluiden liiketoimintajohtajaksi. Tari on aikaisemmin vastannut kasvu- ja urapalveluihin keskittyvät liiketoimintayksikön toimialajohtajan tehtävistä. ”Tarin kokemus ja laaja kontaktiverkosto sekä innokkuus tarttua uusiin haasteisiin tulevat auttamaan asiakasta eli tuottamaan lisäarvoa”, toteaa Matti Vuohiniemi tyytyväisenä.

Tari Solla on ollut rakentamassa menestyksekästä VMP Urapalvelun liiketoimintaa alusta saakka. Tarilla on ollut merkittävä rooli Urapalvelujen liiketoiminnan strategian rakentamisessa ja jalkauttamisessa sekä laajojen valtakunnallisten myyntihankkeiden kotiuttamisessa. Laaja julkishallinnon sekä eri toimijoiden kontaktiverkosto on avannut monia ovia mm. kansallisesti merkittäviin kehityshankkeisiin sekä lisännyt koko VMP konsernin tunnettuutta.

”Tartun innolla tähän uuteen mahdollisuuteen. VMP Oyj on hyvin mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa. Orgaanisen kasvun sekä erityisesti yritysostojen kautta tapahtuvan kasvun myötä meillä on mielestäni valtavasti yhteisiä voimavaroja ja osaamista hyödyntämättä ja paketoimatta palveluiksi yli sisäisten organisaatiorajojen. Myös olemassa olevien palveluidemme tehostaminen digitalisoinnin avulla ja sitä kautta paremman asiakaskokemuksen tuottaminen on tavoitteenani. Tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme, ihmisiä ja yrityksiä, menestymään muuttuvassa työelämässä. Tämä on hyvä pitää joka hetki mielessä”, Tari toteaa.

Tiimiin kuuluvat myös asiakaskokemusjohtaja Hanna-Kaisa Hynni, HR-päällikkö Heidi Teperi ja jatkossa yhä enemmän henkilöstön hyvinvointiin ja kehittämiseen eli HRD:hen keskittyvä Piikka Tarkka. Saku Tähti jatkaa uusien palvelujen kehittäjänä osana tiimiä ja saa jatkossa avukseen eri asiantuntijoista koostuvan työryhmän tarpeen mukaan.


Franchise News 12.4.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta