• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kotipizza-ketju palkitsi ketjussa 15 ja 20 vuotta olleita yrittäjiään

Kotipizza-ketju on palkinnut vantaalaisen franchisingyrittäjän Juha Kinnusen ja raahelaisen franchisingyrittäjän Risto Ojaniemen 20 vuotta kestäneestä Kotipizza-yrittäjyydestä sekä seinäjokelaisen franchisingyrittäjän Jaana Alasen 15 vuotta kestäneestä Kotipizza-yrittäjyydestä ketjun Talvipäivät-tapahtumassa.

Juha Kinnunen aloitti Kotipizza-yrittäjänä vuonna joulukuussa 1998. Hän johtaa Tammiston Kotipizza-ravintolaa Vantaalla. Kinnunen on menestyksekäs yrittäjä, joka on palkittu aikaisemmin muun muassa erinomaisesta myynnin kehityksestä.

Risto Ojaniemi aloitti Kotipizza-yrittäjänä tammikuussa 1999. Hän johtaa Pattijoen Neste-liikenneaseman yhteydessä olevaa Kotipizza-ravintolaa. Ojaniemi on menestyksekäs yrittäjä, joka on kehittänyt liiketoimintaansa määrätietoisesti.

Molemmat Kotipizza-yrittäjät ovat eläneet Kotipizzan mukana suurimman osan ketjun olemassa olon aikana. Tuona aikana ketju on muuttunut samoin kuin suomalaisten makutottumukset. Kotipizzan perusidea tarjota hyvistä raaka-aineista valmistettuja, herkullisia pizzoja ei kuitenkaan ole muuttunut.

Jaana Alanen aloitti Kotipizza-yrittäjän joulukuussa 2003. Hän johtaa yhdessä Kai Alasen kanssa Hyllykallion Kotipizza-ravintolaa Seinäjoella. Hänet on palkittu aikaisemmin hyvästä myynnin kehityksestä.

”On hienoa, että ketjussamme on yrittäjiä, joilla on Kotipizzasta vuosikymmenten kokemus. Sekä Juha, Risto että Jaana ovat arvostettuja ja erinomaisia yrittäjiä”, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

”Ketjussamme on mahtavia yrittäjiä, jotka yltävät vuosi vuodelta hienompiin saavutuksiin myynnissä, asiakaspalvelussa ja vastuullisessa liiketoiminnassa. Rohkealla asenteellaan ja sisukkuudellaan he tekevät maailmasta paremman paikan pizza kerrallaan”, sanoo Tervanen.

Kotipizza-ketju palkitsee menestyneitä yrittäjiään vuosittain Talvipäivät-tapahtumassa Rukalla. Palkintoja myönnetään parhaasta myynnin euromääräisestä ja prosentuaalisesta kehityksestä sekä erinomaisista myynneistä. Lisäksi annetaan erilaisia kunniamainintoja ja palkitaan ketjussa pitkään olleita yrittäjiä Kauppakamarin ansiomerkillä.

Kotipizza-ketjun toimintatavan mukaan jokaisen yksittäisen Kotipizza-ravintolan menestys lähtee aina franchisingyrittäjästä ja huippuunsa hiotusta asiakaskokemuksesta. Kaikki Suomen 280 Kotipizza-ravintolaa tarjoavat asiakkailleen käsin leivottuja ja laadukkaista, vastuullisista ja valtaosin kotimaisista raaka-aineista valmistettuja pizzoja ja Kotzoneja.

Franchise News 11.4.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta