• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

ERA:N PEKKA PERTTUSELLE CHAIRMAN AWARD -PALKINTO

Expense Reduction Analysts’n (ERA) Suomen maajohtaja Pekka Perttunen palkittiin Chairman Award -palkinnolla ERA:n Eurooppakokouksessa Alicantessa toukokuun 2019 lopussa

             

Chairman Award -palkinnon luovuttivat Pekka Perttuselle (keskellä) COO Klaus Jeschke (vasemmalla) ja Chairman Fred Marfleet (oikealla)

Toukokuussa olleessa Chairman Awardissa Expense Reduction Analysts-ketjun perustaja ja pääomistaja Fred Marfleet korosti puheessaan, kuinka Suomen maajohtaja Pekka Perttusen panosta ketjun kehitykseen arvostetaan globaalisti.   

Perttunen on erittäin iloinen saamastaan palkinnosta ja toteaa kuinka yli 10 vuoden ura  ERAn organisaatiossa on ollut jatkuvaa oppimista ja kehittymistä. Perttunen kertoo, kuinka ERA arvostaa myös hänen franchisingalan eteen tekemäänsä työtä kuvaillen: "Työni Suomen Franchising-Yhdistyksen hallituksessa sekä osallistuminen franchisingalan kansainväliseen toimintaan, mm. World Franchise Councilin jäsenenä, on tuonut lisäarvoa myös omalle ketjullemme”.

ERA on voittanut kahdesti peräkkäin (2018 ja 2019) myös The World Franchise Magazinen jakaman Global Franchise Awards ”Best White Collar Franchise” -palkinnon. ERA:lla on Suomessa 18 yrittäjää ja globaalisti noin 700.

 


Franchise News 10.6.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta