• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Suomen ensimmäinen Taco Bell -autokaista tulee Espooseen Nihtisiltaan – samaan ravintolakeskittymään avataan myös Burger King ja Itsudemo

Heinäkuun 18. päivä Espoon Nihtisiltaan aukeaa 400 asiakaspaikan kattava autoravintolakeskittymä, kun Restelin operoimat Taco Bell  ja Burger King avaavat ovensa. Samaan keskittyään tulee myös Itsudemo -suhiravintola. Sekä Burger King- että Taco Bell -ravintoloissa on lisäksi drive thru -autokaistat. 

PIKARUOKAKETJUJEN SUOSIO KASVAA

Vuonna 2017 syksyllä tuli Suomeen ensimmäinen Taco Bell ja Nihtisiltaan avautuva ravintola tulee olemaan yhdeksäs ketjun ravintola. Nihtisillan Taco Bell on myös ensimmäinen, jossa on myös drive thru -autokaista. Restelin mukaan loppuvuoden aikana on tarkoitus avata vielä ainakin yksi Taco Bell Turkuun.

Vuonna 2015 Burger King avasi Suomessa ensimmäisen ravintolassa Helsinkiin Mannerheimintielle. Burger King -ketjun kasvu on ollut nopeaa ja drive thru -autokaistalliset ravintolat ovat myös yleistyneet. Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Siru Kalpion mukaan tämän vuoden lopussa on tulossa vielä kolme ravintolaa lisää, jolloin ravintolaverkosto kattaa lähes koko Suomen.

Nihtisillassa ravintolansa oven avaa myös Itsudemo-sushiravintolaketju. Itsudemolla on tähän mennessä ravintoloita Tampereella, Pirkkalassa ja Helsingissä.

Lue alkuperäinen uutinen täältä.

Franchise News 12.7.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta