• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

TÄNÄ VUONNA FRANCHISE NEWS DAY:SSA KUULLAAN KOTIMAISIA MENESTYSTARINOITA

24.9. Helsingissä Kasarmin Salissa pidettävässä Franchise News Day:ssa kuullaan Mustin ja Mirrin sekä Alinan menestystarinat.

           

Musti ja Mirri on lyhyessä ajassa noussut Pohjoismaitten johtavaksi lemmikkieläinkauppaketjuksi. Franchisingtoiminnalla on ollut keskeinen rooli ketjun kasvussa. Ilman tyytyväisiä yrittäjiä franchisingtoiminnan täysimittainen hyödyntäminen ei ole mahdollista. Viime vuonna Musti ja Mirri voitti Suomen Tyytyväisimmät Yrittäjät -kisan. Syyskuisessa Franchise News Dayssa Mustin ja Mirrin maajohtaja Juhana Lamberg nousee lavalle kertomaan, miten palkinto voitetaan, miten yrittäjätyytyväisyys ketjussa varmistetaan ja miten Suomen Tyytyväisimmät Yrittäjät -kisan voittoa voi hyödyntää.


             

Franchise News Dayssa toinen ketjun menestystarina kuullaan Alina-ketjun toimitusjohtajalta Satu Jäntiltä. Alina Satu on luotsannut ketjunsa monien vaiheiden kautta Vuoden Franchisingketjuksi 2019, jonka tittelin se vastaanotti Suomen Franchising-Yhdistyksen vuosittaisessa Franny Awards-palkintogaalassa. Millaisia onnistumisia ja kompastuskiviä matkalla on ollut ja millaisia oppeja Satulle on matkan varrella tarttunut – onpa mielenkiintoista kuulla!

Tarkempi päivän ohjelma julkistetaan elokuun alussa.

Franchise News 30.7.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta