• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Social Burgerjoint palkittiin toistamiseen Euroopan parhaasta hampurilaisesta

Malmössä 29.9. käydyssä Maailman suurimman katuruokatapahtuman European Street Food Awardsin finaalissa Social Burgerjoint voitti toistamiseen parhaan burgerin sarjassa.

Social Burgerjoint kilpaili European Street Food Awardseissa toista kertaa edustaen kilpailussa Suomea. Kilpailuburgeri Brookdale valittiin Euroopan parhaaksi. Tämä on toinen vuosi peräjälkeen, kun Social Burgerjointin burgeri on valittu Euroopan parhaaksi. 

Voittoisa Brookdale -burgeri sisältää kotimaisen naudanlihapihvin, cheddarjuustoa, bearnaisemajoneesia ja pikkelöityä punasipulia briossisämpylän sisällä. Brookdale -burgeri valittiin myös kesäkuussa järjestetyillä, Suomen ensimmäisillä Burger lovers -festivaaleilla parhaaksi lihaburgeriksi.

Kilpailun raati arvosti erityisesti burgerin vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita. Social Burgerjoint -ravintolayhteisön pohjana ovatkin  vastuullisesti tuotetut ja laadukkaista raaka-aineista käsityönä tehdyt hampurilaiset, jotka paistetaan Mibrasa-puuhiiligrillissä. Social Burgerjointin ruokalistalla on myös kasvis- ja vegaaniburgereita.

Social Burgerjointin luova johtaja ja The Burgermeister Pikkis Tuomonen kuvailee voittoa sanoilla: ”Vähemmän on enemmän. Burgerimme makumaailma on hiottu huippuunsa ja olemme valinneet Brookdaleen parhaimmat raaka-aineet. Kilpailun voittaminen jo toista kertaa on hienoa. Olemme ylpeitä, että olemme nousseet voittajaksi näin kovatasoisessa kansainvälisessä kilpailussa”, 

Tällä hetkellä Social Burgerjointin kuudesta ravintolasta kolme sijaitsee Helsingissä. Lahteen avautuu ravintola lokakuun puolivälissä ja sitä alkaa johtamaan jääkiekkojoukkue Pelicans.  Marraskuussa avautuvat ravintolat Vaasaan ja Ouluun. Vaasan ja Oulun lisäksi ravintoloita on suunnitteilla myös Tampereelle, joihon etsitään nyt franchisingyrittäjiä. 

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 2.10.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta