• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

VAPIANO-KETJU MYYTY UUDELLE OMISTAJALLE

Saksasta maailmanvalloituksen aloittanut, italialaista ruokaa tarjoilevalla ravintolaketju Vapianolla on mennyt jo pitkään huonosti ja korona oli viimeinen niitti. Nyt Vapianon velkojat ovat sopineet myyvänsä suurimman osan liiketoiminnasta konsortiolle, jossa ”nokkamiehenä” toimii Mario C Bauer.

Vapiano -ketjulla on maailmanlaajuisesti 230 ravintolaa, joista Saksassa 55. Itävallasta kotoisin oleva Mario C Bauer on pitkän linjan ”vapianisti” ja hän on ollut vastuussa Vapianon kansainvälisestä kasvusta ja kumppanuudesta kymmenen vuoden ajan.

Vapiano -ketju oli kriisissä jo ennen koronavirusta. Ja koronavirus oli se viimeinen niitti ja Vapiano meni konkurssiin huhtikuussa. Velkojien nyt hyväksymässä kaupassa myydään Saksassa 30 ravintolaa sekä Vapianon franchisingliiketoiminta ja tytäryhtiöt.

Konkurssipesän hoitaja johtaa nyt kuutta ravintolaa Ruotsissa, joista neljä on Tukholmassa, yksi Göteborgissa ja yksi Malmössä. Niitä johtaa nyt konkurssipesän hoitaja, joka etsii uusia omistajia myynnin kautta joko erikseen tai pakettina.

Lue alkuperäinen uutinen tästä.

Franchise News 6.6.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta