• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

VMP vaihtaa nimekseen Eezy

Henkilöstöpalvelualan franchisingketju VMP muuttaa nimekseen Eezy. 

Nimenvaihdon taustalla on heinäkuussa toteutettu yhdistyminen toisen alan suuryrityksen, Smile Henkilöstöpalvelut Oyj:n kanssa. Uudesta nimestä Eezy Oyj on tarkoitus päättää muodollisesti ylimääräisessä yhtiökokouksessa joulukuussa.

VMP on toiminut tähän asti usealla eri brändillä. Nyt tehdyn nimimuutoksen tarkoituksena on vahvistaa integraatiota ja yhdistää kaikki palvelut yhden Eezy-brändin alle. Eezyn liiketoiminta-alueet ovat henkilöstöpalvelut, rekrytointi ja organisaatioiden kehittäminen sekä kevytyrittäjäpalvelut.

Eezyn keskeisenä tavoitteena on olla alan markkinajohtaja vuoteen 2022 mennessä ja asemaa tavoitellaan markkinoita nopeammalla orgaanisella kasvulla sekä yritysostoin. Strategian taustalla ovat henkilöstöpalvelualan kasvun kannalta suotuisat trendit, kuten työvoimapula ja tarve joustavammalle työlle, sekä monen yritysoston kautta rakentuneen yhtiön valmistaminen vielä toistaiseksi pirstaleisen markkinan tarjoamiin kasvumahdollisuuksiin.

Eezyn toimitusjohtaja Sami Asikainen kuvailee työelämän olevan voimakkaassa murroksessa ja tulevaisuudessa keskeinen ongelma: työn kysynnän ja tarjonnan kohtaanto-ongelma, pitää ratkaista. Asikaisen mukaan: "Tietyillä aloilla toimivien yritysten on jo nyt vaikea löytää tekijöitä tarjolla oleviin töihin. Väestön ikääntymisen vuoksi työikäisten joukko kutistuu entisestään. Samalla niin työntekijät kuin työnantajat kaipaavat lisää joustavuutta. Nämä trendit johtavat siihen, että henkilöstöpalveluiden markkina on kasvava miljardibisnes”.

Asikainen sanoo maahanmuuton, ilmastonmuutoksen, lisääntyneen vaatimuksen työn joustavuudelle sekä väestön ikääntymisen muuttavan työelämää radikaalisti jo lähitulevaisuudessa eikä työura välttämättä enää etene suoraviivaisesti ja ihmisellä voi olla elämänsä aikana monta ammattia. 

Asikaisen mukaan Eezyllä on alan suurena toimijana mahdollisuus ja vastuu tarjota uusin haasteisiin ratkaisuja. Hän uskoo, että henkilöstöpalvelualabisneksessä menestyy toimija, joka pystyy olemaan helpoin kumppani ihmisten työuran ja yritysten kehitystarinan eri vaiheissa tarjoten monipuolisimmat palvelut maanlaajuisella palveluverkostolla sekä rakentamaan eri organisaatioihin sellaisia työpaikkoja, jotka tuovat kehittymismahdollisuuksia, hyvinvointia ja merkityksellisyyttä ihmisten elämään”.

Lue alkuperäinen uutinen täältä.

Franchise News 21.11.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta